Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jasný,
takže,hlína Plagron growmix,semínka od dutch passion,Mazar,Blueberry,2XOrangebud.
Začínám s naklíčením do jiffů ve skříní 40(v)x80(š)x40(h),světlo zářivka 2X36W,malý zvlhčovač professor,vlhkost 70-90%,ventilace větráček od počítače na odtah,ve vhodný čas přesouvám do:
Skříň 190(v)x100(š)x100(h)cm obyčejná černobílá folie,snad bude ORCA.
Světlo růst nejprve 150W GiB MH+GIB PRO V-T,poté 400W Phillips MH,GIB PRO-IT
květ 400W Phillips Son Pia Master plus,GIB PRO-IT,
Stínidlo Lucilu Miro9.
Ventilace odtah 100VK 250m3/h+pacháč,na stínidlo namířený větrák na klipsnu,na rozhánění 2x větrák na klipsnu na klipsnu průměr 20cm,ještě jeden větrák pro nasávání normální Kanlux 100.
EC bych rád změřil,ale zařizoval jsem to vše naráz,takže nezbyli peníze.
Hnojim růst nejřív pouze Plagron Roots,pak Start up,postřik Phytamin.
květ první 3 týdny Plagron Roots,postřik Phytaminspolu s Plagron terra grow,nic jinýho nemam a musim to zdělat,lepší by bylo Biobizz Biogrow,přidávám nejprve pouze Biobloom dále pak spolu od 4 týdne.
Fotoaparát:-D je to teda fakt aparát digitál,starý tak 8 let-Sony Cyber-shot 4.1MPx,takže fota nic moc,až to bude dozrálé tak pozvu lepší foto.
Jsem docela začátečník,takže kritizujte.
Naposledy upravil Benny Hill 24-05-2012 v 06:46 AM
Posílám fotky z 34 dne na 12/12 docela to začíná prorůstat,co myslíte neni moc listů?ale četl jsem,že se nemam moc dávat pryč,pač je to zásobárny živin.
Zdarec,mám tady foto ze 49 dne,už 6 dní jedu proplach ph 6,3 přidávám Final Solution od Advanced Hydrophinics,ještě 8 dní a sekám to :-),teplota je den 26-28 přes noc 19-22