Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, jo potil jsem se až na prdeli a mám vcelku strach z klíšťat, takže to vypadá, že si to pěkně užiji tento rok ... Lopatko-sekero-pilko-rýčo-kladívko-cosi je super věc ... nedokážu si představit, že bych to tam s sebou neměl bohužel nevím, jak je ta moje stará, ale vím to, že otec ju měl ještě ve své 120tce
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Todle mi poslal Redyth ! nejde mu vložit příspěvek.
___________________________________________________________ NAZDÁÁÁR
Taaaak, konečně sem se dokopal k tomu, abych něco nafotil a hodil to sem, takže tu to máte.
Krom fish mixu mám asi měsíc ve vodě naložený šlupky od banánů , mladý kopřivy a vrbový větvičky - měly by podporovat růst kořenovýho systému, tak sem zvědavé ( poznámka - já taky - Pongo ) , zkouším to poprvý, zatím zkouším dávkování. Větvičky sem nastříhal a spařil horkou vodou , ve které sem je nechal + - měsíc
FOTKY
první foto banánky
na druhé fotce sou krásně vonící kopřivy
třetí foto vrbový větvičky v bazénku
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Ahoj Pongo o tých bananových slupkách počujem 1x a zalieva sa to iba tým "výluhom" alebo aj tie slupky dáš pri tu rastlinu ? :-) keď zistíš dávkovanie pošli mi PM alebo to sem napíš,tiež mám radšej iba bio ale myslím že bez chemki sa už nezaobíde ak z toho chce niečo mať
Zdarec cvirik, dělám to tak, že prostě narvu do flašky šlupky a zaliju to vodou, nechám dva týdny pracovat a pak tym zalívám kytky. Vodou to ředím jen na malý kytičky, jinak vůbec. Šlupky dávám i do hliny a vše ok.
zdravim....
no s tou bananovou šupou je stara znama vec...a vobec veškere zeleninovo ovocne odpady nam poslužia ako hnojivo... zakvašak+dotoho slepičaky=silna bio věc....aj vycuc z akvaria keď tam ryby dobre naseru...vela vela dusičňanov pozor nato...a na kvet davame rybiu mučku(kupiš v rybarskom obchode)+slepičaky spraviš koncentrovanejši zakvas riediš 1:15-20/ zaleži od velkosti kyti...
a k tomy rylo motyku pýlke... to by som potreboval .. ta ručka na sekere..že auuu...de to seženem
Slovaci už sa konečne zorganizujme..a výdime do ulic..lebo Nam s každej strany seru do huby a My to žereme...STOP!!! ĎALEJ NIE!!
nevím, kde se to dá sehnat ... jak jsem psal, je to staré už jen z důvodu, že je na tom napsáno CCCP jinak ta rukojeť na té sekeře.... z té lopatky se vycvakne ta rukojeť a předělá se to na tu sekeru ... nic víc nic míň
! PAL TO !
takze z 15 zbyly 3.... vse sezrany i pres pletivo... srnka si dala moc pekne zalezet... ted resime jestli nasadit rezy nebo se na to uz kompletne vysrat.... popravde uz se mi do toho nechce vrazit ani koruna... uz tak nas to stalo nemalo penez a driny....
! PAL TO !
Achjo, to je pech. Mě teďka jedinou kytku která něměla kolem sebe metrový pletivo taky něco sežraloa předtim mi pletiva něco podhrabalo a další 3 kytky sežralo. Takže tedďka je jedna obrňěná pletivem z těch ostatních všude kolem, další má plativo radši i přes vršek a tak. Vůbec nemám představu, jak to budu řešit až kytky vyrostou, každopádně silný a vysoký pletivo se zdá jako jediná možnost, zvlášt když ani vlasy a další věci nepomáhají. A nebo nejlépe ohrada.
Ale nevzdávej to. Mě zbyly 4 a stejně to může být moc když mi je až dokonce nic nesežere.