Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím) Doufám, že nezakládám nové téma zbytečně. Jde mi o to jestli existují květiny, které dokážou aspoň nějak potlačit smrad "kytek". Jde mi o sousedy. Myslim, že to bude v pohodě, ale zas nechci nic riskovat. Tak jestli o něčem víte, tak sem s tím Celkem by se to šiklo. A ještě jsem se chtěl zeptat. Prý existují květiny, které dokáží ochránit kytky před parazity. To mě celkem zaujalo, jestli to není kec. Dík moc za případné odpovědi.
Původní příspěvek od fejkhell2 Zdravím) Doufám, že nezakládám nové téma zbytečně. Jde mi o to jestli existují květiny, které dokážou aspoň nějak potlačit smrad "kytek". Jde mi o sousedy. Myslim, že to bude v pohodě, ale zas nechci nic riskovat. Tak jestli o něčem víte, tak sem s tím:) Celkem by se to šiklo.
Původní příspěvek od fejkhell2 Zdravím) Doufám, že nezakládám nové téma zbytečně. Jde mi o to jestli existují květiny, které dokážou aspoň nějak potlačit smrad "kytek". Jde mi o sousedy. Myslim, že to bude v pohodě, ale zas nechci nic riskovat. Tak jestli o něčem víte, tak sem s tím Celkem by se to šiklo. A ještě jsem se chtěl zeptat. Prý existují květiny, které dokáží ochránit kytky před parazity. To mě celkem zaujalo, jestli to není kec. Dík moc za případné odpovědi.
a nebyl by lepší pachovej filtr, takle náhodou? řešení zaručený a vyzkoušený..
možná myslí třeba balkon...
Nějaké rostliny na BIO ochranu myslím jsou,nejsem si jistý jestli jsem to četl někde tady nebo na jiném foru každopádně bych to hledal tady : http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=35
Každopádně ani různé postřiky nejsou špatné když se dodrží předepsaná ochranná lhůta,a nestříkáš to na květy