Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, několikrát jsem pěstoval out, ale ted plánuju poprvé in.
Jsem tlačen penězi, skříň bych měl mít od kamaráda kompletní za hubičku. Plánuju pěstovat v samozavlažovacích truhlících. Jak to vidíte s měřáky na PH EC a zvlhčovačem, je to nezbytné? Podle mého selského rozumu, by EC meter šel vynechat. Ale bez ph metru a zvlhčovače bych si jen zadělal na problémy.
PH meter ani neni tak potrební ale dá sa merať PH aj papierikmi ale neni to také presné ale ja som IN ešte ani nešiel takže so zvlhčovačom ty asi neporadím ale bez PH metra sa dá vypestovať-toť môj názor
Nech to raste
zvlhčovač též nepotřebuješ, stačí když tam dáš stále mokrej hadr nebo sklenici s vodou a budeš mít skříň dobře utěsněnou vlhko tam budeš mít dostatečný
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
na ph ti stačí kapky za cca 50,- dá se stím jet uplně v pohodě, mám nalítáno už několik kol a jelikož hned u prvního se mi rozbila sonda na ph tak jedu kapky a v pohodě, do aera bych stim asi nešel , ale na kokos a hlínu to stačí.