Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » proč se mi kroutí listy ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
cymbal
Nový Člen

Karma uživatele cymbal - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

cus bambus
mam dotaz.
krouti se mi listy (spodni stranou se toci nahoru v ose listu). jsou to cerstve zasazeny rizky (2 den), zality pouze rizotonikem a odstatou vodou. kytky jsou v mixu kokos,perlit + substrat na pelargonie. svitim 9x 38W coolwhite. osvetleni je cca 5 cm od kytek (15ks). vlhkost max 70. teplota kolem 25. jo a nemam zatim vnitrni vetrak. vzduch z roomu odsavame zatim pouze 1x denne cca 10 min.

co teda s tym_???

diky

cymbal

Old Post 27-05-2001 v 19:09 PM
cymbal je offline   Profil uživatele cymbal   Find more posts by cymbal   Foto galerie člena cymbal     Add cymbal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zdar, to krouceni je v pohode - s kytkama to nic nedela, neni to zadna chyba. Uz jsem to tady rozebiral (kdybys daval pozor) - akorat to kazi vzhkled, ale huleni je ok. Jinak bych Ti poradil, aby ses u tak mladejch kytek vysral na hlinu pro muskaty - je to desne prehnojeny, az tak po mesici vegetacni faze.

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 28-05-2001 v 18:41 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matin
Nový Člen

Karma uživatele matin - 80% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 3

O kroucení listů se píše pořád. LIDI NEJDŘÍV ČTĚTE A PAK SE PTEJTE.

Old Post 02-06-2001 v 14:25 PM
matin je offline   Profil uživatele matin   Find more posts by matin   Foto galerie člena matin   Click here to Send matin a Private Message   Add matin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shaman
Stálý Člen

Karma uživatele shaman - 86% PěstitelskáKarma uživatele shaman - 86% Pěstitelská

proč se mi kroutí listy ? Příspěvek č. 4

krouti se mi okraje listu smerem nahoru (pouze u jedne rostliny)
Nevite nekdo proc ?
Rostliny jsou 18dni stare - odpovida to jejich velikosti a tak ?
Dekuji za podnety.

nejlepší švestičky jsou z vlastní zahrádky....

Old Post 26-03-2003 v 11:50 AM
shaman je offline   Profil uživatele shaman   Find more posts by shaman   Foto galerie člena shaman   Click here to Send shaman a Private Message   Add shaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele shaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

I kdyz velikost by odpovidala, nevypadaj moc dobre. Neni-li to viditelne nejakymi skudci, zkontroloval bych pH (neni to moc zasadity?), jestli nic, tak bych to duukladne prolil cistou vodou (substrat vypada jako kokos s necim?) a lehce pohnojil s pridavkem Mg (MgSO4 = siran horecnaty, hořká sůl) a Fe (osvedcil se Feronat, pokud nemas dusicnan). Pokud by se do tydne nic nedelo, poridil bych si jinou rostlinu.
Jo, ty oschly (nebo napadeny?)) casti rozhodne odstranit, at to jeste nezacne zrat plisen.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 26-03-2003 v 12:34 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VYTáHLO
Stálý Člen

Karma uživatele VYTáHLO - 40% PěstitelskáKarma uživatele VYTáHLO - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Zkontroluj to ph...je velká pravděpodobnost, že to může bejt tim...a pokud to máš v kokosu s něčím tak to může bejt způsobeno taky tim, že maj málo živin.., nezapomeň, že kokos neobsahuje žádný živiny takhle se mi to nějak taky kroutilo, tak jsem zvýšil koncentraci hnojiva v zálivce 3x a bylo to Fklidu, ale taky to může být nedostatek ňákýho stopovího prvku...

Old Post 26-03-2003 v 12:43 PM
VYTáHLO je offline   Profil uživatele VYTáHLO   Find more posts by VYTáHLO   Foto galerie člena VYTáHLO   Click here to Send VYTáHLO a Private Message   Add VYTáHLO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shaman
Stálý Člen

Karma uživatele shaman - 86% PěstitelskáKarma uživatele shaman - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

ph je stabilni 5,9 (mereno digiPhmetrem - kalibrovanym) - ph ladim mnozstvim HNO3 do vody z vodovodu (odstate). Uz je tyden pohnojeno holandskym hnojivem na rust (Alga) - je to nejaky pomer NPK. Takze myslym, ze zivinama to taky nejni. Spis nejaky ten prvek. Je to v mixu : substrat-perlit-lignocel-kokos 50%-30%-10%-10%. Tady taky nevidim problem. Foukam na to 4x denne 10min CO2.
Ostatni kytky jsou v poho. Jenom mozna trochu svetlejsi - to bude asi tim CO2 ne ?
jinak moc dik a tesim se na dalsi feedback..

nejlepší švestičky jsou z vlastní zahrádky....

Old Post 26-03-2003 v 13:46 PM
shaman je offline   Profil uživatele shaman   Find more posts by shaman   Foto galerie člena shaman   Click here to Send shaman a Private Message   Add shaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele shaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Mne se krouti listi smerem dolu z obou stran od stredu. Nevim cim toje nebo jestli to neni nejaky skudce nebo co.

vriter@cz

Old Post 30-03-2003 v 20:45 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Krouti se mi listy z obou stran od stredu. Neusychaji jenom se krouti. Nevim co s tim. ostrihat???

vriter@cz

Old Post 30-03-2003 v 20:50 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ORIOne
Nový Člen

Karma uživatele ORIOne - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

ja mam ten isty problem ako vriter! krutia sa smerom dole!! Co s tym???

Old Post 06-04-2003 v 18:05 PM
ORIOne je offline   Profil uživatele ORIOne   Find more posts by ORIOne   Foto galerie člena ORIOne   Click here to Send ORIOne a Private Message   Add ORIOne to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

NO MNĚ SE TO STALO LONI VENKU taky by mně to zajímalo
Ale mně se zkroutily jen ty zuby na okrajich směrem nahoru. Vypadalo to jak pila. Ale když jsem je vytrhl a než je donesl domů byly OK

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 08-06-2005 v 19:34 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Midloch
Stálý Člen

Karma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% PěstitelskáKarma uživatele Midloch - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

mám taky problém s kytkami,kroutí se mě listy,něco podobnýho jak tady popisujete.Kytky teprve včera přišli pod sodík,předtím pod trubkami.Substrát cocos,zalívám vodou s BCUZZ COCO VOEDING.Teplota kolem 30C° vlhkost vyrabím ručně rozprašovačem+nějakej perlit v myskách.

Přikládám nějaké fotky,za kvalitu se omlouvám,je to blejsklý mobilem.

Old Post 20-06-2006 v 12:22 PM
Midloch je offline   Profil uživatele Midloch   Find more posts by Midloch   Foto galerie člena Midloch   Click here to Send Midloch a Private Message   Add Midloch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-02-2006 - ¨Krouti se mi listky - 13 odpovědí
23-03-2003 - co je tomuto listu ? - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás