Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím mistři groweři.
letos jsem si na svou zahrádku vybral vzorky co jsou v popisu.
vykopal sem asi 30 l díry které jsem zaplnil agro hlínou smíchanou s pískem a perlitem.
1, 2,3) Annesthesia z vlastní selekce( Breed seeds)
4,5) Tutanchamon ( řez vídeň)
zdravím mistři groweři.
vykopal sem asi 30 l díry které jsem zaplnil agro hlínou smíchanou s pískem a perlitem.
zdravím mistři groweři.
vykopal sem asi 30 l díry které jsem zaplnil agro hlínou smíchanou s pískem a perlitem.vysázeno 1.5. 2012
dál tady máme klasiku a to AK-47
1,2) AK 47 (serious seeds ) vl. selekce¨
3) to je takový omyl. v mojí klonárně praskla trubice a jelikož sem pořád na cestách tak mi várka klonů začala nakvétat. tak sem je hodil do 30 cítky jámy 4 ks a yatím vypadají že se spraví . pestíky opadly a pomalu už zase rostou.
cauko. snažím se s tím něco dělat ale nemám na to čas (práce)
mám takovou zkušenost že to rostlinka přeroste a hmyzáci to nestačí spapat.
ale určitě pořídím nějaký Biooil nebo něco podobného.
další annesthesia. tu sem před nějakým časem zaštípl. je to hodně hustá (objemově )odrůda tak se pokusím ji letos nějak víc potrápit. z loňska sem s ní už nějaké zkušenosti pobral tak uvidíme. vše zdokumentuju
jinak foto č. 1 annesthesia- trochu pomrzlá( foto z min. týdne)
č.2 annesthesia - ta samá ale v lepším počasí