Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar hosi,
po dlhsom odpocinku som sa znovu rozhodol nieco skusit, no tentoraz outdoor
Kamarat mi v pondelok donesie nejaku kvalitnu odrodu takze blizsie info dodam potom..
Pestovat budem na jednom peknom slnecnom pozemku v strede kopca. Jedine co ma trapi, su zvierata co tam pobehuju. Nastudovane metody na zverce mam, cize viem z coho cerpat
Druhe coho sa obavam su corky a ludia, lebo pobliz je jednen chodnicek, nie moc pouzivany ale aj tak!
no za prve zvierata sa ludi boja, vsetky! aj tiger by sa ta zlakol keby nebol v ohrozeni zivota, horsie je to vsak ked diviacica ma pri sebe mlade svinky a vtedy je agresivnejsia ako medved co som pocul, cize ak je diviak sam tak ho kludne mozes odplasit, ak nie, tak radsej vylez na strom lebo diviak dokaze behat cez 30km/h a to clovek nevie (ak niesi Usain Bolt) ..
no hosi, semiacka bohuzial dorazia najskor tento vikend, lebo znamy je nespolahliva osoba, bude to este stat za to ked to vysadim v strede alebo koncom maja?? lebo zatienovat to sa mi moc nechce...
ako som pocas celeho growu pisal, ze neviem co je to za odroda, ze to pravdepodobne je ruderalis alebo techn. konope a ze som sa chcel priucit kym budem kupovat drahu genetiku tak som mal pravdu.. Hulenie to bolo dost divne, ale to by nevadilo ale ucinky bohuzial ziadne, neviem cim to bolo ale znameho co mi ma doniest teraz tie semiacka to skusal a povedal ze je to sice slabe ale citit to, ja som nic necitil aj s inym kamaratom..
dokopy to dopadlo tak ze sme vytiahli "vodnu" fajku ale bez vody, s rumom, zakurili tam nejaky drsny tabak atd.. horsie bolo to ze kamarat nadymil tu zavaraninovu flasu s tou travou vo vnutri a to potom za 3 dni splesnivelo a hodil som to za plot...
tak to bol pribeh mojho 1.growu.
mne sa aj tak ten grow pacil, iked zo 6 rastlin iba 1 samica ale aj tak
prave preto pokracujem lebo ma to bavi
dufam ze tentorocny grow bude uspesny ak sa dockam semiacok
no to uz nie, lebo ako som pisal rodicia mi to chceli vysklbat, no nakoniec som ich prehovoril ze to uz na ich pozemku pestovat nebudem, ale ze aspon dokoncim pest, tak suhlasili, uzavreli sme dohodu ale njalepsie je na tom to, ze pozemok nie je jedine miesto na pestovanie
ale bude to samozrejme utajene, lebo sa im nepaci, ze sa zaoberam tzv. "DROGAMI" ale co im mam povedat..