Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím groweri tak po dlouhé době jsem se rozhoupal a založil si profil abych se s vámi podělil o moje zahradničení.
Prostor 150x150 box a 4 ks libra truhlích
Světlo Sunmaster 600W Dual spectrum a stínidlo Adjust-a-Wing
ELT předřadník 600 W
Na ofuk Hurricane Box Fan a jeden klipsňák
Ufo VK 160 495 m3/h a pachový filtr 450 m3
Hnojiva od General Hydroponics Gro,Micro,Bloom , kořenový stimulátor,květoví stimulátor a na finálku Ripen
RW rohože a RW kostky
Osazenstvo vše Chronic 12 ks + 2 ks navíc
Zdar ,pekne to mas nadstavene len dve veci na teba.. ten alobal daj do hajzlu reaguje zo solami v zalievke,proti svetlu vyborne posluzi cierno biela folia z g shopu, (alebo rozstrihaj igelitku ) a libra truhliky daj zatial k sebe,tie kraje budu asi nedosvietene.. drzim palec a hod info o hodnotach a zlozeni zalievky,myslim si ze tam je growerovo gro
Původní příspěvek od arasek taky mám dvě věci..nech si smazat ty ,,nepovedené" thready od adminů a tady si to promaž,ať to má hlavu a patu)) jinak to vypadá celkem zaímavě, tak jsemzvědav...
arasek : dík moc tak snad jsem to už pochopil přidání těch fotek :-)
a poprosil jsem a snad to promažou to co tam nepatří.
Zítra přidám v jakém jsem dnu a plus další fota tedy snad už :-)
Zdravím nějaké info:
Teď jsem ve 13 dnu růstu a svítím klasicky 18/6
Ten alobal jsem dal z kostek pryč a dal jsem na ně černobílou fólii bílím nahoru.Už jsem všechny holky ohnul, použil jsem na to kolínka a ještě jsem špičky přichytl drátkem.
Zálivka PH 5,1 EC 0,82
Odpad PH 6,4 EC 0,80
Dnes ráno jsem nafotil pěst těsně před rozsvícením.
Teď jsem ve 14 dnu růstu a počítám ještě tak 5 max. 6 dnů růstu a přepínám.
Teď mě trochu zlobí teplota v boxe přes den tam je 30 stupňů a kolem 60%vlhkosti v noci 22 stupňů a vlhkost kolem 75%.Tak doufám že teplota přes den není až moc velká.
Dnes jsem fotil těsně před rozsvícením.
Teď jsem ve 14 dnu růstu a tak ještě maximálně 6 dnů růstu a přepínám.
Trošku mě teď zlobí teplota přes den to svítím tak tam je 30 stupňů a vlhkost do 60% v noci kdy mají tmu tak je teplota 22 stupňů a vlhkost do 75% tak snad ta teplota přes den není moc.
Tak a zítra přepínám bude to 20 den tak to by mohlo být dobrý.
Jinak udělám průplach systému čistá voda + GHE FloraKleen.
Zálivka PH 5.3 EC 0.90
Odpad PH 6.5 EC 0.70 teď už je konečně vidět jak začínají pěkně papat, odpadní vody je už taky méně, tak pak budu muset asi přidat trochu na zálivce.
Dnes propláchnuto, namíchané nové hnojky a přepnuto na květ na 12/12
V růstu byli 21 dní což si myslím že stačí až až.
Teď je PH 5,3 a EC jsem zvedl na 1,2 odpadní voda to ještě nevím,až budu vědět tak dodám.