Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4x řezy DURBAN ( Sensi seeds )
5x Semena Autoflowering CREAM CARAMEL ( Fair seeds )
1x No name ( bylo v modelu, tak uvidíme)
Co se týče zeminy, přemýšlím o volbě pro pelargonie, docela to v tom pěkně jede. Přemýšlím ještě o kokosovym substrátu. Hnojení růstu nejspíš nechám na Fish mix od BioBIZZu - ostatně, má s tím někdo zkušenosti? Rád uvítám Květ pojedu jako vždy Plagron alga bloom.
Květináče 10 - 15 L.
Jsem zvědav na ty automaty, jedu to prvně...aby to nebyli nějaký kriplové mrňavý 8) ale ty budu házet na naklíčení kolem 10.5 cca.
Toť asi vše...snad jsem něco nezapomněl. Budu postupně přidávat fotky. Čaves
tak fialová slečna (No name) už je v suchym stavu. Zjistil jsem že na některejch paldách se začná dělat plíseň, postupně jsem odhaloval na více místech,tak jsem kosil a kosil je to mrda, krásně voní ( trošku nakyslá) , chuť super a učinek fine, spokojenost :-)
Durbany zatím tak nějak jedou, ale na to že už měli být dávno hotový ( konec září ) tak se pěkně flákaj, 2 řezy v květináčích by celkem šli ale obr v zemi........nevidim to dobře :-)