Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny Growery a mela bych dotaz ohledne vlhkosti??kdyz se mi sluni (400w) a mam pusteny zvlhcovac tak mam vlhkost kolem 40%.Potrebovala bych to nejako zdvihnout , nemohl by mi nekdo pomoct.Predem dekuji
Sniž průtok vzduchu takže zreguluj odtahový věntilátor. Pro 400W už máš asi něco většího a to ti rychle tu vlhkost vycucává. Takže snížit otáčky odtahu dokud teplota nebude mezí maximální. Pořád to ale bude boj s větrnými mlýny.
ahoj chuck53 kdyz me bezi stale jen pritah viz foto jedna a odtah se mi pousti kazdy dve hodky jenom.A je tam pouzit ventilator viz foto dve .tak prave vubec nevim
Utesnit box urcite pomoze, ale do akej miery to uz je druha vec. Ja by som to riesil silnejsou zvlhcovackou. Ostatne mal som podobny problem, potom som dostal poriadnu a vlhkost mozem regulovat od 40-85% bez problemov. Kedysi som mal SPS 808 a spokojnost - dobry pomer cena/vykon...
Zdravim tak box je u tesneny a vylhkost stale nestoupla.Jinak mam tu zvlhcovacku jak sem daval mysak.mohli byste doporucit nejakou vykonnou zvlhcovacku za dobrej peniz ? dekuji
Zdravíčko Kurosaki, zkusil bych vypnout přítah a odtah nech běžet nonstop, vzduch ti nasaje do skříně podtlakem. Přítahovej venťas ti dole u kytek může dost znatelně rozhánět vlhkost, až se bez něj neobejdeš, tak ho rozjeď.
V kolikátým dni růstu jsi, pokud jsou holky ještě malý, můžeš si pomoct úplně jednoduchou formou nějakého pařníku apod.
citace:
Původní příspěvek od gaMo Kedysi som mal SPS 808 a spokojnost - dobry pomer cena/vykon...
Jo a SPSka by měla bejt dobrá volba v kombinaci s častým rozprašováním a dalšíma jednoduchýma pomocníkama pro zvýšení vlhkosti, jako nádoba s vodou, mokrej hadr, experimentuj
Používáš nějakej ofuk na rostliny? Holt budeš muset vhodně kombinovat dostupný prostředky v různejch fázích růstu a sledovat co to dělá. Držím palce!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zdarec potřeboval bych poradit to se mi udělalo na těch a mám 14dni do sklizně....400w hnojim industrial. jedu podle návodů l ec nepřesáhlo 0,80Ms
je to můj první grow....a model je to Amnesia