Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám 250W sodík.Poraďte,co stím.Jakou metodu mám zvolit.Je tady spousta informací a nějak v tom mám chaos :-)
Co to je za výbojky na sloupech veř.osvětlení?Proč mají některé oranžovou barvu a některé takovou namodralou?Moc dík za odpo.........Čus
No nejak to nevislo ... takze sa xcem spytat, ci staci dat do skrine vybojku rovno z poulicnej lampy, alebo treba rozbit ten prve sklo na vybojke ... ( davno na SPSE sme sa ucili ze vybojka ma dve sklenene banky ... tak mi to neni jasne )
Sice to sem nepatří, prosím ale o odpověď - lze použít směsové výbojky k vegetační fázi ? Slyšel jsem něco o nedobrém spektru. Pěstírna 0.6 m2, 250 W, svítivost asi 5 600 lm / nic moc /, na kvetení počítám s přidáním Osram SON-T se svítivostí asi 27 000 lm. Předem díky