Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Vas přátele. Jsem tak trosku zklaman trosku nasran. Proto se s Vami podělím o svou zkušenost. snad Vám to pomůže nenaletět jako já.
Na stránkách www.semillas.cz jsem si zakoupil 3 druhy konopí a několik druhů masožravek, kotvicnik a chilli papricky.
Semena konopi sla hned do hliny , zbytek dle navodu do mrazaku( vice viz navod) . ted po 3/4 roce uz mohu udělat závěr.
Ze všech semen vylezlo hermící se cosi. selekci samotných phenotypů sem prováděl jednak sám a jednak sem několik řezů poskytl přátelům kteří se chtěli na selekci podílet.
Všichni stejný výsledek. Hermáč a nic víc...
Kotvičník ani masožravky nevyklíčili. Nevim jesli sem někde udělal chybu ale návod sem dodržel do detailu.
a co mě zarazilo nejvíc- nezakořenily ani chilli papricky.
Takže malé shrnutí na závěr. Od těhle španěláku nebrat ani zadarmo. měl sem chuť ty hermáče nacpat do krabice a poslat jim zpátky
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
1. Logo groweru je tam umisteno pres nas nesouhlas.. nemame s dotycnou strankou nic spolecneho...
2. Nikdy neobjednavejte od shopu, kde nejsou uvedeny fakturacni a obchodni udaje (IČO, atd.) ale pouze polomrtvy kontaktni formular.
a nejsou to "španěláci" ale pěkně vyčůraní češi...
Můžeš potvrdit tohoto odesilatele? Podle výpisu z registru domén:
citace:
name: Jakub Krejbich
address: Bohmova 1982
address: Praha 5
address: 155 00
address: CZ
Identifikační číslo: 76524043
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
No mimořadně v tom prsty španěle nemaj , tohle je jedna pochybná firma z Prahy 5 Stodulek , chceš adresu a jmena majitelů ??
EDIT : heh , nez sem to napsal , byls rychelši carlos
citace:
Původní příspěvek od carlos 2. Nikdy neobjednavejte od shopu, kde nejsou uvedeny fakturacni a obchodni udaje (IČO, atd.) ale pouze polomrtvy kontaktni formular.
Jo to bylo prvni co jsem na tom webu hledal . Jak to tam neni , NICneobjednavat !!!!
Původní příspěvek od Jpt Zdravim Vas přátele. Jsem tak trosku zklaman trosku nasran. Proto se s Vami podělím o svou zkušenost. snad Vám to pomůže nenaletět jako já.
Na stránkách www.semillas.cz jsem si zakoupil 3 druhy konopí a několik druhů masožravek, kotvicnik a chilli papricky.
Semena konopi sla hned do hliny , zbytek dle navodu do mrazaku( vice viz navod) . ted po 3/4 roce uz mohu udělat závěr.
Ze všech semen vylezlo hermící se cosi. selekci samotných phenotypů sem prováděl jednak sám a jednak sem několik řezů poskytl přátelům kteří se chtěli na selekci podílet.
Všichni stejný výsledek. Hermáč a nic víc...
Kotvičník ani masožravky nevyklíčili. Nevim jesli sem někde udělal chybu ale návod sem dodržel do detailu.
a co mě zarazilo nejvíc- nezakořenily ani chilli papricky.
Takže malé shrnutí na závěr. Od těhle španěláku nebrat ani zadarmo. měl sem chuť ty hermáče nacpat do krabice a poslat jim zpátky
A co to bylo za semínka toho konopí?Pokud budou semínka od DP tak budou v určitém obalu a já hned budu vědět že to jsou jen překupníci....Dostal jsi to v origoš obalu?třeba zato může seedbanka ne jen ten kdo prodává?
Původní příspěvek od High A co to bylo za semínka toho konopí?Pokud budou semínka od DP tak budou v určitém obalu a já hned budu vědět že to jsou jen překupníci....Dostal jsi to v origoš obalu?třeba zato může seedbanka ne jen ten kdo prodává?
Edit.Tak na to čumim...fakt sorry ale nechat se tak napálit..muheheheh...Stačí se kouknout na stránky NIRVÁNY a hned zjistíte malý rozdíl v ceně....nechat se osrat jako malej kluk.....nepochopím
Původní příspěvek od High A co to bylo za semínka toho konopí?Pokud budou semínka od DP tak budou v určitém obalu a já hned budu vědět že to jsou jen překupníci....Dostal jsi to v origoš obalu?třeba zato může seedbanka ne jen ten kdo prodává?
nene jak sem řekl seeds dorazily v nejmenších zipákách. U kazdeho modelu byl jen listecek s vytisknutym nazvem. jen prouzek papiru cca 3*0,5cm....
Jinac 10pecek od nirvany vyjde cca 500-600kc a tady na tech strankach to bylo podobny.. Navic me docela dost lakaly ty masožravky a to zas není moc stránek kde maj masožravky a zároveň AK-48 od nirvany
Hold su kokot pul roku v prdeli a ty prace a elektriky to ani nepocitam. Pisu to hlavne aby se nenasel dalsi jarmil jak ja:-D
Carlos: Adresu bohužel potvrdit nemůžu. seeds dorazily v bublinový obálce a tenkrát mě opravdu nenapadlo schovávat obálku nebo fotit adresu
Hlavně že sem jim naletěl .....tak nevím no myslel sem že to budou nějaké F2-F3 nebo tak něco...teďka sem to hodil do hlíny tak chci vydět co z toho vyleze . ...nemoh by mi někdo poslat nějaké regularky aspoň ???
po tom co sem přečetl tenhle thread to vidím totiž dost černě
Původní příspěvek od šeeef Hlavně že sem jim naletěl .....tak nevím no myslel sem že to budou nějaké F2-F3 nebo tak něco...teďka sem to hodil do hlíny tak chci vydět co z toho vyleze . ...nemoh by mi někdo poslat nějaké regularky aspoň ???
po tom co sem přečetl tenhle thread to vidím totiž dost černě
Koukni do bazaru , momentalne přetejká nabídkama na seeds/řezy.
kup si řezy od zaručeného matkaře a budeš v klidu :-D
Tohle vlákno je už stejně zralý na uzavření :-D