Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dalsie fotky znazornujuuu hnojiva od Hesi ,PH a peroxid
a dalsie foto skrine a moj takzvany zvlhcovac co je vlastne taky knot ktory dobre taha vodu nato mali rezervoar na vodu a je natiahnuty cez vetrak ktoryy je na priiitah
zdraviim mam mali problem semienka s klickami som dal do rockwholovych kociek a oni zatial nejdu von co sa mohlo stat? mam este pockat alebo ich mam stade vytiahnut a skusit hlinu ????potrebujem ryyychlo radu diiik
dal si to klickama dolu ? predpokladam ze ano .... jeste bych pockal zbytecna manipulace muze poskodit klicek .. priste to nechej klicit primo v kostkach nebo jiffu .... roste to stejne
no jasne .... klicky dole ale jeden je uz passeee odlomil sa sam neviem ako no a druhyyy akoze v pohode ale nechce to iiist von pockaaam este ale uz aj obiednavam nove semiacka lebo neni som si isty co to jedno vyyyde strasne ma to zdrziii ....... tie nove semena priiidu pri stastiii za 3 tyyyzdne slak ma trafiiiiii.... a take peknee klicky mali anic s toho
No Takze v nedelu som obiednal noveee seeds je to od SensiSeeds a bude to Super Skunk takze tesiiim sa nane a semienka budu feminizovane takze sa ozvem uz az ked priiidu a daaam ich nakliiicit zatial.......
Zdravim,, takze semena vcera dorazili a hned som to aj zasadil,,,
je to Super Skunk od Sensi Seeds zasadil som 2 ks rovno do kvetinacov ziadne naklicenie ani nic rovno do zeme ktore ma ph okolo 6 a zavlazil som to upravenou vodou s ph 5,4 plus peroxid 10 kvapiek na 1l vody zatial vsjo .... uvidiime sa az to viiide tu je foto>>>>