Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar groweri, chci se zeptat! Muzu pouzit opetovne zeminu od plagronu. Predchozi pest jsem nemel zadne skudce a choroby. A zemina se mi zda stale pekna, vzdusna. Ziviny dodam posleze hnojkama. Myslite ze bych ji mohl znova pouzit? Poradte prosim? Diky
nejde mi o to jestli je draha, ja nepestuju v tak velkem mnozstvi. Ale prijde mi skoda tu zeminu vyhodit, nebo pouzit jinde, preci je to zemina urcena pro nase kyticky. A prave kdyz jsem z ni tahal stare koreny z predchoziho pestu tak byla stale moc hezka a napadlo me ji pouzit znova. Jinak dik za odpoved
ja by som tu zeminu pouzil pretoze bude najlepsia na kliciace semeno. Po tyzdni zahnojit zo shooting power 1sacik na 250 litrov vody a s tym hnojit tyzden