Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mohan ram 8 týdnu květu
Flash back *2 9 tydnu květu
Black jack 8-9 tydnu květu
světlo 70w sodík .
š40*h60*v80 rozměry skříne
5l keramzit
6l květinače
1 odtah pc větrák
1 ofuk pc větrák
hnojky na začatku rustu sem použil enzymy od atami
v pruběhu rustu sem hnojil terra leavers 1-5 ml na litr ja sem daval 20 ml na 10 l .. a bylo to v pohodě
a nakonec jim dam bloombastic
1.pokus 400w big bud xxl v posledni dobe ctu tolik o tom ze koureni skodi,ze jsem se nakonec rozhodl prestat cist
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat na ten model Mohan Ram, sadil si to ze semínka nebo to byl řízek? Já měl 3 semínka ze španělskej seed banky a bohužel mi zůstala jenom jedna kytka a aj ta jede proti ostatním o třetinu pomaleji.
Podle poslední fotky po 30 dnech květu má kytka pěknou paličku - máš to focené jako z vrchu, tak není vidět jestli si to jel v klasickém růstu na jeden vrchol kytky nebo si ji žaštípnul a máš těch vrcholků víc?
Tady je vidět rozíl Mohana a ostatních v růstu za stejných podmínek :
zdar
mohan ram je ze semínka a mam to od sweet seeds,,
no ja to zaštípnul, tak se mi tam ty 3 vrchni palice spojily a vytvořily jednu krásnou palici ,,
později dodám foto
1.pokus 400w big bud xxl v posledni dobe ctu tolik o tom ze koureni skodi,ze jsem se nakonec rozhodl prestat cist