Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj mám nějaký fotky auto big bang,auto critical a auto cream caramel.fotil jsem to telefonem tak asi nebudou moc super.nechci to tu zbytečně zasírat tak jestli máte někdo zájem napište.
Ahoj.nefotil jsem to od začátku takže fotky jsou těsně před kosou.první je pohled do boxu,druhá a třetí jsou auto big bang od ghs,čtvrtá auto cream caramel od grow shop a pátá je auto critcal od ghs.dohromady 17 ks. boxR120 lampa:sunmaster 600w+a-wing medium original hnojky:kořeňák AH,bio nova soil,ignitor a overdrive od AN a bloombastic
další info:svítil jsem prvních 14 dní 20/4 další měsíc 18/6 a poslední měsíc a půl zase 20/4 hlavně kvůli zimě za tmy bylo i 10 stupňů.vlhkost taky hrozná ve tmě 80% ale přesto se neobjevila plíseň.momentálně se to suší a krásně to voní.mám ještě další fotky tak je sem hodim zejtra.