Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prosím, nesehnal jsem doporučený rockwool do kokosu, a koupil jsem tedy raselinovy tablety co se nasaknou po zaliti a nabydou, je to velký problém, nebo mám sehnat ten rock? nechci udelat zadnou chybu, uz mi umreli rizky, tak zkousim seminka děkuju
´podle mě teda rockwool je dost citlivej na EC! takže ty jiffy tablety se mi prostě zdaj jednodušší... zasírá?? tak to utřu je uplně edno jestli dáš do kokosu jiff nebo wool...
Rád bych se ale ještě ujistil o pár věcech ve kterých si nejsem tak jistej. Koukám že se vyznáte
1: takže zasadim ty seminka do jiffu vyskládanýho do pařeníčku zaleju kořeňákem a svítim 600w 20 hodin (AutoFlowering mám) v co největší výšce odtah pojede spolu se svícením, zvlhčovačka nonstop, teplota bude cca okolo 23 stupňů..vlhkosti v pařeníčku dosáhnu snad 80%. Až uvidím že kytky vylezou a budou na nich znát dva větší a dva menší lístečky, přesadím do mixu 90%kokos 10% do cca 0,5l květináčků..
Tohle by byl můj původní postup..
Tablety budu udržovat nasáklý, myšleno prolévat 1x denně voda + kořeňák? Nebo mám nechat původní násak a už nezalívat do přesazení?
Původní příspěvek od svejdak svítim 600w 20 hodin (AutoFlowering mám)
Nezdá se ti zbytečné svítit na automaty 6kilem ?
Hodiny co prosvítíš na jednom kole automatů by ti vyšly cca na dvě kola z řezů. Sežeň řezy a automaty nech nech na ven.
no ty automaty mají růst 55 dní, cream caramel a northern light, zvolil jsem tuhle možnost protože už mám strach že mi řízky pochcípají, což se mi stalo, když jsem je přines tak mi 2. den začli chcípat svěšená listy dolů a uschly.. nevim jestli jsem udělal chybu v tom že jsem zalejval rockwool dobrou vodou + stimulatorem ) nebo jsem mel moc sucho.. radši jistotu, než další 2 tisíce vyhodit oknem..
to není o jistotě, autoshitky jsou hodně náchylné na jakýkoliv stres, jako je přesazování a reagují tím, že úplně přestanou růst..
Přečti si aspoň toto http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=47884 a ještě tu galerii prolistuj a myslím že člen Patrona tady jede pořád autof. v boxe, tak toho se myslím můžeš zeptat co a jak..