Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zde bych rád uvedl několik odkazů na tento projekt.
CBD Crew
Cílem CBD crew bylo dosáhnout optimálního poměru 1:1 THC: CBD,to se jím nyní povedlo u odrůd které nabízejí.
Pokud bude mít někdo v budoucnu zkušenost s těmito novými odrůdami bylo by dobré to sem poté uvést.Připadně nějaké postřehy nebo překlady anglicky psaných článků na toto téma.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
poslední trend je pojídání , případně zpracovávání syrovýho konopí bez tepelnejch úprav atd. a to by byly tyhlety odrůdy naprosto ideální, pochybuju že by nějaký sativy s velkým % thc a malým % cbd udělaly takovou službu...
pokud by nějaká taková podobná Z7 šla pěstovat i venku, byl by to holy medical grail
hoja, tak jsem se rozhoupal a poridil 5 semen CBD Critical mass.vyjma 100% klicivosti zatim nemam zadnou jinou hodnotnou informaci. jen uvedu, ze jsem seminka objednal na semenakonopi.cz a prozatim jsou v parnicku pod
2 x 55w zarivkama a do budoucna jim planuji zaridit 250w slunnou rezidenci. bohuzel driv jak za mesic se za teplem nepodivaj.
Mohu se zeptat k tomu pojídání co to obnáší?
Náš papoušek se s tím nesere a zhltá celou paličku a pak mlaská i čtvrt hodiny mno nevím abych to tak ládoval i já?
Ahoj . Dekuji vsem za K+ (i kdyz bych si za sve lajdactvi zaslouzil K- !!!)Avsak, nemel jsem fotak, tak jsem je jen rychle blejsknul mobilem, fotky ulozil na disk a nasledne nekam zasantrocil do digitalniho marastu a oddaloval to a oddaloval (vysral) Jelikoz se mi v PM mnozi dotazy, tak me to dokopalo k cinum. OMLUVTE KVALITU FOTEK
jen kratce_ctyri kytky z peti temer identicke, jedna krapet odlisna (jedina lehce zasazena plisni).
kvety hodne tvrde majice tmave hnedy vzhled. vune zvlastni, tezko popsat, neni uplne bezna s jemnou hasisovou chuti.
stav je zajimavy, celkem dost relaxacni. u nekoho se projevuje jemny pocit melancholie.... rozhodne uzasna na klidnejsi vecer. nema silny nastup s pocity paniky ci uzkosti. Nasleduje prijemne usinani. jde to aj ve dne, ale clovek je tak prijemne omameny az apaticky. suprzevlarna
rozhodne CM doporucuju, alespon ja ho za cas opet rad rozjedu.
v roomu a po manikure
rostly spolu s California hashplant od Dinafem. Ty vepredu (na spodni kantne) jsou CMka, to vzadu CHP a bohuzel byly kazdy pes jina ves.
presny vynos netusim, ale bylo toho dost. (kvety opravdu kamenne tvrde)
DOBRE VETRAT!!!
<b>Z7 CBD Crew</b>
Odrůda v vysokým % CBD, vyšlechtěná k zesíleným léčivým účinkům. Mohu nabídnout omezené množství řízků, dotazy PM. Matka vybrána z osiva CBD Crew od Mr.Nice, (viz foto galerie amper)
The reduced psychoactivity of CBD-rich Cannabis may make it an appealing treatment option for patients seeking anti-inflammatory, anti-pain, anti-anxiety and/or anti-spasm effects without disconcerting euphoria or lethargy.
Na CBD bohaté odrůdy snižují psychoaktivitu konopí a jsou vhodné k použití pro pacienty hledající protizánětlivé,bolest snižující, úzkost potlačující , proti křečové účinky bez nežádoucího efektu znepokojující nadměrné eufórie a letargie.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.