Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
white widow od místního člena...(Ma) děkuji ti jinak nevím co dodat.. dělám prozatím vše jako v předešlých kolech..
600w HPI Venture Sunmaster pro růst, pro květ GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output
120x120x200 HB
coco+vermisfluid+hlina.. takový můj mix, 6,5L myslím
GHE 1,2,3 + phyt-amin, leaf coaf, ripen a ještě vyberu jestli greens. nebo bloombastics
budu tedkom udržovat v boxu stav po dobu takových 16dnů---> ve dne 23-27°C, 70-90vlhka a v noci 21-25°C, okolo 90
Ph 5.8-6.0, Ec 0.6-1.45 - budu postupně zvyšovat - zdrojová voda ma Ec 0.20
spala přepínal jsem na květ v 30-35cm... jak které dal jsem na střed nejnižší, aby dotáhly ostatní.. zítra dodám další fotky jak to vypadalo v 15. dnu 12/12 musím je najít
edit: tady máte ty fotky.. 1. den po přepnutí zastavily se na 70cm
ph 6,0 - 6,3 jak se povede namíchat.. pak už nedorovnávám
ec 1,40 (0,20 voda) ghe flora series grow,mikro,bloom
květ se už hezky nastartoval..
pomaličku zase zvednu Ec.. tak na 1,50-1,65 jak se povede
našel jsem bloombastics takže ho nasadím ať ho můžu vyplítvat a doufám, že mi to taky kapku přispěje k vůni a chuti..
snažím se momentálně udržovat Ph 5,9-6,2 Ec 1,40
nevím jestli mám skusit snižování Ec.. ještě jsem to nezkoušel tak nevím no..
Tak nevim draku ale rekl bych ze snizovat EC kdyz je pouze kolem 1.6 navic uz v 34 dni kvetu je mozna predcasne...ja bych valil bomby pecky jeste tyden minimalne az pak bych zacal uvazovat o snizovani a naslednem fushi... preci jen barvu jsi jim udelal luxusni a svetlost palic to jen potvrzuje...podle me to muze jeste krasne kynoutat se dari
Původní příspěvek od jebutinajmeno Tak nevim draku ale rekl bych ze snizovat EC kdyz je pouze kolem 1.6 navic uz v 34 dni kvetu je mozna predcasne...ja bych valil bomby pecky jeste tyden minimalne az pak bych zacal uvazovat o snizovani a naslednem fushi... preci jen barvu jsi jim udelal luxusni a svetlost palic to jen potvrzuje...podle me to muze jeste krasne kynoutat se dari
No v soilu se to blbě meří, ale v hydru je dobře poznat že v tomhle období už ztácí apetit. Já to řeším stejně jako zajonc a na kytky to negativní vliv určitě nemá.
Původní příspěvek od jebutinajmeno Tak nevim draku ale rekl bych ze snizovat EC kdyz je pouze kolem 1.6 navic uz v 34 dni kvetu je mozna predcasne...ja bych valil bomby pecky jeste tyden minimalne az pak bych zacal uvazovat o snizovani a naslednem fushi... preci jen barvu jsi jim udelal luxusni a svetlost palic to jen potvrzuje...podle me to muze jeste krasne kynoutat se dari
jj je to možné.. ale chci ušetřit hnojky, které mi dochází abych nemusel kupovat nové.. budu snižovat a vyjde mi to akorát.. Ec 1.65 bylo podle mě tak na hranici hold víc nechtěly
citace:
Původní příspěvek od Machoman
No v soilu se to blbě meří, ale v hydru je dobře poznat že v tomhle období už ztácí apetit. Já to řeším stejně jako zajonc a na kytky to negativní vliv určitě nemá.
jak říká Macho.. aspon ušetřím na hnojkách....kytky skoro vždy okolo 40.dne květu (u mě)když jim hodně sypu začnou mít papat a tímto sem pak prolíval hnojky do WC..takhle začnou zas papat a vezmou jsi co potřebují... ted udržuji Ec okolo 1.40 a jeste snížím tak na 1,20.... s Bloombastickem by jsi holky neměli stěžovat
EDIT: nechci aby kytky dostaly stres s přehnojení.. teď je duležítá část v které při květovém boosteru kynou. Přemýšlel jsem, že dám do mistnosti s boxem IONISÁTOR (na zkoušku) a přidal jsem větší ventilátor na lepši provzdušnění a hlavně na větší zpevnění stonků at udrží samy sebe
Chtěl jsem se zeptat.. dochází mi složka GHE Mikro.. můžu dokončit květenství pouze ze složkou BLOOM ? jsem to tady i vyčetl a radil mi to 1 člen na G. ale nevím co je na tom pravdy..... kdyby byl zájem dodám tu ten "návod" HELP ME
Původní příspěvek od zajonc Chtěl jsem se zeptat.. dochází mi složka GHE Mikro.. můžu dokončit květenství pouze ze složkou BLOOM ? jsem to tady i vyčetl a radil mi to 1 člen na G. ale nevím co je na tom pravdy..... kdyby byl zájem dodám tu ten "návod" HELP ME
zdarec
ja jsem to tak jel jednou a nebyl v tom vubec zadny problem. A jelikoz mas krasne zelene kytky, tak bych se toho nebal...