Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » co je tomuto listu ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
shaman
Stálý Člen

Karma uživatele shaman - 86% PěstitelskáKarma uživatele shaman - 86% Pěstitelská

co je tomuto listu ? Příspěvek č. 1

prosim napiste nekdo cim tato kyti trpi - dekuji

byl jsem tyden pryc a po navratu do pestirny (sodik-hlina)a spodni dva listy vypadaji tak, jak vypadaji vrchni listy trosku onhute konecky dolu. jinak ok
dekuji

Old Post 06-03-2003 v 21:26 PM
shaman je offline   Profil uživatele shaman   Find more posts by shaman   Foto galerie člena shaman   Click here to Send shaman a Private Message   Add shaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele shaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shaman
Stálý Člen

Karma uživatele shaman - 86% PěstitelskáKarma uživatele shaman - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

vubec jsem jeste nehnojil je to teprave 13 dni od seminka

Old Post 07-03-2003 v 22:56 PM
shaman je offline   Profil uživatele shaman   Find more posts by shaman   Foto galerie člena shaman   Click here to Send shaman a Private Message   Add shaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele shaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nobody4
Stálý Člen

Karma uživatele nobody4 - 66% PěstitelskáKarma uživatele nobody4 - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

bud jsi to prelil a nasledkem se na poskozenych castech zacala delat plisen a nebo ti hnijou koreny {ci jsou napadene nejakyma breberama-asi smutnice}. Typuju: hlina od Agro a.s. a moc casta zalivka a teplota nad 27C N4

Stay high if u can

Old Post 13-03-2003 v 01:07 AM
nobody4 je offline   Profil uživatele nobody4   Find more posts by nobody4   Foto galerie člena nobody4   Click here to Send nobody4 a Private Message   Add nobody4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shaman
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

to bude ono. Krome vyrobce te hliny to sedi. Jak to vyresit ?

Old Post 13-03-2003 v 08:10 AM
evzhul
Nový Člen

Karma uživatele evzhul - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

myslim že je to nedostatkem dusíku, taky se mi to stalo a bylo to v důsledku přidávání CO2 zkousela jsem sodu s kys.citr. no a trochu toho se mi vysypalo do hlíny.... totiž soda obsahuje sodík a právě ten omezuje množství N

Old Post 13-03-2003 v 11:57 AM
evzhul je offline   Profil uživatele evzhul   Find more posts by evzhul   Foto galerie člena evzhul   Click here to Send evzhul a Private Message   Add evzhul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mesr
Stálý Člen

Karma uživatele mesr - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Jo me se to taky stalo kdy jsem neviresil Cirkulaci vzduchu.

Old Post 13-03-2003 v 18:54 PM
mesr je offline   Profil uživatele mesr   Find more posts by mesr   Foto galerie člena mesr   Click here to Send mesr a Private Message   Add mesr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shaman
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

bylo to tim dusikem a asi i vysokym ph. zakapl jsem zalivkovou vodu HNO3 a je to uz v poho
stejne diky

nejlepší švestičky jsou z vlastní zahrádky....

Old Post 17-03-2003 v 13:33 PM
Alennka
Stálý Člen

Karma uživatele Alennka - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Pokud ta máš smutnice,no problem.V Brně je f.Biocont a ta ti pošle užasný zvířátka (hlístice) a ty to vyřeší,aniž bys musel kupovat chem. fujtajbl.Je tam i řešení na svildy.Otázka pár korun a příroda to vyřeší sama.www.biocont.cz

Hmmm...........

Old Post 23-03-2003 v 22:13 PM
Alennka je offline   Profil uživatele Alennka   Find more posts by Alennka   Foto galerie člena Alennka   Click here to Send Alennka a Private Message   Add Alennka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-12-2011 - Co se starou hlinou? - 8 odpovědí
20-06-2006 - proč se mi kroutí listy ? - 14 odpovědí
24-04-2001 - nevím co je na tom listu? - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás