Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím . Mám takový problém . Mám kytku , měsíc starou a má asi 20cm . Zastřhl sem jí a začla mi dělat palice a přestala růst :O Nevíte co s tím ? Svítím 16/12 .
Ehm..... mohl bych se prosímtě přeptat, co tě vede k tomu, té kytce dělat 28osmi hodinový den? A s dovolením ještě jeden dotaz, kdepak jsi vyčetl takovou super periodu. A nejedeš třeba náhodou nějaký autoflowery mrdky???
Fotka docela pomůže a pomohlo by i to, kdyby jsi napsal víc informací....
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
Ani nevím co napsat..sem tam kouknu na grower a mám pocit že rok od roku jsou lidi hloupější.. Poradil bych ti, ale pokud myslíš že při 16ti hodinách světla ti to pokvete..nechám tě v tom
Původní příspěvek od Proyx Ani nevím co napsat..sem tam kouknu na grower a mám pocit že rok od roku jsou lidi hloupější.. Poradil bych ti, ale pokud myslíš že při 16ti hodinách světla ti to pokvete..nechám tě v tom
on ma ale opacnej problem jemu to prave kvete!! a ne ze ne!! to je ten problem.
radši nejdřív čti FAQ a pak zakládej trídy zrovna todle je alfa a omega , s takovejmahle otázkama na tebe budou akorát všichni naštvaní co se do toho se....š, jestli ti todle kytky udělali aniž bys přepnul na 12/12 tak už si měl nakvetlý klony nebo je to automat řízlej od někoho kdo o tom nemá moc páru, jednou jsem měl takový řízky asi 6 ks , matroš z toho byl skvělej ale bylo toho málo , takŽe radši šetři energii a rozjeď to znova
Původní příspěvek od NORM vyhoď to! už si to totálně zkurvil... Fakt by mě zajímalo kde si přišel na takovou blbost jako je perioda 16/12???WTF? četl si vůbec FAQ?
dej si facku
Dnes v 14:26 Omlouvám se překlik . Má 16 hodin světla a 8hodin tmy ... Neni to autoflower.
čti pak něco piš...
Life can be so shady.The way some people try to bring you down.Why's it got to be so crazy?Always try to give you the run around.So I let the music just take control.Cause it rocks my body.And it moves my soul.My feet start dancing to the beat.And I just can't help it.I just can't help it.Cause music is my life.It helps me through the ibe.
Keep it coming.Keep it coming!Just can't dance no more...
Move my move my... move my body
dej si facku
Dnes v 14:26 Omlouvám se překlik . Má 16 hodin světla a 8hodin tmy ... Neni to autoflower.
čti pak něco piš...
Norm...
To je "náš" Brouk Pytlík. On všude přilítne,rádoby v "Hlava style" ,je hrozně drsnej,rychlej,pohotovej a "in",ale často pytlíkuje úplně mimo nebo s křížkem po funuse..Hodně mě pobavil třeba v Hulimbrkovo trýdu,kde světácky Hulimbrkovi doporučil,aby si dal úsporku do stolní lampy a ne nad kytky,ačkoli Hulimbrk svítí sodou s dualspektrem..Velmi mi to připomíná styl jednoho frajera,co tu byl dřív pod jiným nickem,co tu nikdy nic kloudnýho neukázal,ale do všeho "zasvěceně" kecal..