Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute vsichni, napadlo me zalozit tuhle anketu z duvodu mozneho zajimaveho vysledku. Otazka je jednoduch a prosta, chteli by jste LEGALIZACI nebo DEKRIMINALIZACI ????
pro pořaek : LEGALIZACE - udela z mary legalne dostupný produkt, který budete moct uzivat v jakemkoliv mnozství od dosazení veku 18 let ze ktereho se budou platiti dane
DEKRIMINALIZACE - udela z mary rostlinu kterou si bude moct vypestovat kazdý dospely,svepravný obcan v urcitem mnozstvi a nalozit s ni dle svoho minení a presvedcení (mimo distribuce nezkletilým)
To je jasné že Dekriminalizaci .. přece se nebudou dávat daně státu ještě z toho když se jim sere ze všeho co můžou .. .. a navíc tušíšm že se to už řešilo někde tady ..
Původní příspěvek od MDe_ To je jasné že Dekriminalizaci .. přece se nebudou dávat daně státu ještě z toho když se jim sere ze všeho co můžou .. .. a navíc tušíšm že se to už řešilo někde tady ..
ja jsem tady nic takovyho nenasel,samozrejme jestli to tu je pozadam o smazani nebo smaznu, ale mym cilem je tak nejak ukazat rozdil, protoze kazdej placa o legalizaci ale dekriminalizaci nikdo neresi a nikdo o ni nic moc neví, což je samozřejme spatne
tak jsem prosel ty odkazy a nejak mi nepripadlo ze se nekde resi otazka jaka je v moji ankete, resi se jedno nebo druhy, zakony okolo ale anketa ktera by se ptala na to samy co ja , tak tu jsem nevidel, tudiz nevidim duvod proc to mazat,myslim ze vylsedky uz jsou i po 12 hodinach dost zajimave, aspon teda pro me :-)