Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny příznivce dobrého čoudu ) Chlapy prosím Vás o radu, který konkrétně nejlepší outdoorek do skleníku. Chtěl bych to objednat přes net asi od Nirvany. Prosím Vás poraďte mi jaký model by byl nejvhodnější, nebyl moc náročný a atd. Díky za pomoc!
A jestli zde funguje podobné téma, velice se omlouvám! díky za pochopení. Špeky s Vámi ) čau
Afghani...já sem si to teď obědnal,nemám zatím zkušenosti stímto modelem,ale podle toho co píšů by měl být nízký a s dobrou produkcí a rychle dokvétající
no tag do skleniku sem sazel loni a v qetnu uš toho byla pulka skleniku(z 1 kytky) tagze je jasny ze ty kytce musis davat fuck kour.aš nasadi paličky tag ji skosim normalne v pulce ,vočešu fšechny listy a počkam aš wobrazi salamkama. newim easi letos pudu do indooru do skleniku protoze ani gdys to je we skleniku tak to nedozraje-skoda no .ja to delam tak ze vostriham hned prvni listky co kytka nasadi-takovy ty prvni špičaty ne ty kulaty ,pak dycky ty nejhornejsi vokucham a vysledek je katka sirsi nes vyssi na kterej sou docela slusny salamy . nerikam ze by z kytky nebylo vic ganji dybych tomu nedaval trakovej kotel ale do skleniku 4metrovy hovado proste nenarves-teda aspon do naseho.
EEe, lidi, je prima, že řešíte takový modely, nicméně bych to do skleníku necpal. Sklo totiž blokuje urč. část UV spektra a mám pocit, že to kyti neprospívá. Mám ale vynikající zkušenosti s fóliákem. Víte někdo, jak je to s tim sklem????
Tak pánové mocky děkuju! dost mě láká Purple Power...myslím, že od Nirvany. Taqy se mi naskytlo hustý místečko (mimo skleník) takže asi to vrazím aj do skleníku aj ven. No každopádně s výsledkem se s Vámi podělím. Díky všem za pomoc! Mějte seee
Zdar, z vlastnich zkusenosti bych doporucoval spis nejakou indicu, neco mini napr. Shivas Joy, celkem v pohode byl i sensi skunk. Staci se mrknout do katalogu a podle vysky vybrat dle chuti
mas recht dario tou indicou pree to fuck vyleti do vejsky,ale skunky tam zase nedozrajou.
skus si vybrat nakej modylek gde je ze se pestuje v greenhouse ne?????a mas to
ty jejich popisky sou vicemene kradeny z jinejch seedbank. Oznaceni indoor/outdoor/greenhouse (v jejich podani vsechno se da pestovat vsude) vubec neberte vazne. Najdete si chrakteristiku modelu na sensiseeds, dutch passion nebo jinejch renomovanejsich dodavatelu osiva. Jinak v ostatnich seedbankach znamena greenhouse sklenik s moznosti zatemneni, coz plati hlavne pro modely znaceny indoor/greenhouse (sativy).
Do skleniku se da sazet indica s mensim vzrustem, sazet az treba koncem kvetna, at se to tolik nevytahne. Mela by nakvest v pohode.
Da se sazet i skunk - jenom je potreba vychytat zatemneni (ale vopravdu fest). Idealne bych to nechal v kyblich a v cervenci prenes na dva dny nekam do poradne tmavy stodoly, aby to chytlo kvet. Hlavne nezaspat, ja sem to udelal az koncem srpna a ta zhava koule uz v zari a rijnu nema tolik wattu aby vam palice poradne ztloustly : ).