Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čauky pestuju blue mystic skoro rok a musim říct, že je to nejlepší modýlek ever. Neskutečný "UP" high, který vám vnutí úsměv do tváře. Skoro všechno jde jenom do hlavy a malý stone s úžasnou ovocnou chutí. Neškrábe, nedusí - lahůdka. Blueberry nedává tolik euforický high, leda podtržená (moje zkušenost)
To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!
Videli ste niekto aby bol tento model skutocne modry? Nechal som vykvitnut odrezky na ktorych som testoval pohlavie a modrej tam nieje ani trochu.Nieze by mi to nejako extra vadilo (hlavne ked ju dadanek tak pekne opisal) ale semena som si objednaval s tym,ze to bude blueberry len s inym nazvom,ale pozeral som aj na overgrow a modre to nema nikto.
MOMENT,JÁ JÍ MÁM NA PŮDĚ,TAK PRO NI DOBĚHNU JI VYFOTIT,ALE JESTLI SE CESTOU ZABIJU,PAČ JSEM SI TEĎ DAL JOCKA HORRORA,JAK POLEZU PO ŽEBŘÍKU,TAK DOUFÁM,ŽE V RÁJI ZAVONÍ INDICKÝ KONOPÍ.
co se sluší,abys o svém životě prozradila
/MmARIJUANA
Že jo kluci