Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl jsem se zeptat, jestli jste měl někdo někdy problém s touto genetikou od známé společnosti Dutch Passion.
Dojel jsem teď kolo, kde jsem měl od nich 3 modely - Euforie, Mazar a zmíněný PP. E a M byly naprosto v pořádku, ale u PP mi 2 semínka z 5ti nevyklíčily a ze zbylých tří vyrostli hermouši.
Čím myslíte, že by to mohlo být?
ja som v oktobri kupil 5ks PP od DP....3 ks sli na vatu do vody.Kedze sa mi nechcelo cakat dve som dal priamo do zeme a vysli skor ako tie vo vode.
jedna rastlina ma uz 8 tyzdnov od prepnutia ale kvalita hulenia sa mi este nepozdava.Silnejsie boli aj noname co som mal doteraz.Tak neviem ako to dopadne.
Mě vyklíčilo všechno do 48 hodin(vat.tampony)semena regular,4 samci a šest samic..
Vybral sem dvě matky a do teď bez problému,s genetikou spokojenost..
EDA45 muzu se zeptat jak sis je vybral(jako pockal az narostrou vsechny, udelal z tech 6 samic rezy a udelal jsi s nema kolo + jsi je zkusil dat kamaradum) ja bych chtel taky zksuit nejakou maminu a vim ze by bylo nej z 30reg semen ale staci mi pekna normalni bezproblemova samicka...dik
Původní příspěvek od Mr.Klo EDA45 muzu se zeptat jak sis je vybral(jako pockal az narostrou vsechny, udelal z tech 6 samic rezy a udelal jsi s nema kolo + jsi je zkusil dat kamaradum) ja bych chtel taky zksuit nejakou maminu a vim ze by bylo nej z 30reg semen ale staci mi pekna normalni bezproblemova samicka...dik
Nakličil sem semena v darkroomu,nechal trochu povyjet a pak sem všech 10 prdnul na zahradu do skleníku..Pohlaví se projevilo asi po měsíci a půl,samovolně,bez toho,abych dělal řezy,jen sem je zaštipoval,nejdřív se ukázali samci..Ze samic jsem ušmik řezy a dal kořenit..Ze dvou nejrobustnějších a nejrychlej rostoucích i nejrychlej kořenily řezy a tak sem se tim zbytkem už nezabýval a dal je pryč..Z těch dvou sem pak udělal kolo(spíš kolečko,jen pár kusů..) a spokojenost..Další kolo z nich,60 ks je už postnutý tady na Groweru..Taková rychloselekce.. Ale muj cíl byl asi jako ten tvůj,bezproblémová,spolehlivá samička předevšim pro vlastní potřebu,tak sem vybral dvě..Z nejlepších klonů jsem postupně další dvě přivyrobil..
Musim se taky přidat když to tu čtu. Před pár měsíci mi přišlo pět reg. semen PP od DP, vyklíčili do 24h, což bylo super. Ale vyrostli z toho 2 samci a tři hermouši, takže jsem se v DP docela dost zklamal. Jejich semena mě stáli spousty peněz a hlavně času. Tak to byla asi nejspíš smůla :-(