Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
řekl bych že to bude málo světla na tak velký box,je tu pár threadů o LED a pěstování pod nima,jinak se koukni na zahraniční fora.Měl bys najít potřebné info,tuším že odkazy na pěsty jsou i na stránkách prodejce těch světel
Co jsem našel a přečetl, tak by to mělo nahradit minimálně 600 sodík. Koukal jsem i na pěsty a vypadalo to velice zajímavě. Jen by mě zajímalo jestli s tím má někdo nějakou zkušenost.
Tak takové blbosti píší někteří prodejci, ale když se podíváš na 120W led Mazar , tak to vypěstíš víc pod úsporkou stejného výkonu. Nemyslíš, že kdyby to byla pravda, tak pod tím už jedou všichni?
Jsou tady běžně pěsty pod 200W CFL a ty vypadají slušně, zkus si to video prohlédnout pořádně, já bych to tak slušně neviděl, mají tam dost malé paličky. Když jsem začínal od úsporkama, tak jsem to měl lepší.