Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po dlhsej dobe zanedbavania growerskych povinnosti sa nam (mojej skvelej frajerke a mojej malickosti) predsa! podarilo nieco malo skosit a hlavne zdokumentovat, staci uz len trochu trpezlivosti a postupne to tu natiahnem. k veci:
pole - moja klasika, kedze ina moznost nieje - vysekane 3x3 metre v hustych krovinach. susedime s diviakmi, no pocas celej sezony nas obchadzali bez povsimnutia - panboh zaplat!
substat - povodna hlina + kuracince, prekopane cca 10-15l jamy a rozmiesane.
hnojivo - okrem spominanych kuracincov (slepicakov ) ziadne.
semena - co mi ostalo z predoslych rokov nevyslo ani jedno , preto cela tato parada a moja vdaka patri kolegom outdoorista a pexeson. bez tychto dvoch panov s uslachtilim srdcom, kdze mi vsetko darovali, zabalili a poslali bez naroku na honorar , za to im patri este jedno velke diky. DIKY
takze tie semena:
-
citace:
pexeson
Byl by to jeden z mých lehce sativních kříženců s indikoznim vzhledem.Rodokmen Red Erdpurt/cheese/danish passion/arne * ace mix(ix)..jestli ti to něco řekne.
mne to teda moc neřeklo, nechcem vediet vsetko.
- dodane aj vo variante black.
citace:
outdoorista
- white rusian x c4
- c4 x c4
- autoblueberry x ?
- autoblueberry x durban poison f3
- bubble gum x ak47
- mix: nl, danny boy, nebula, IP2000, mountain jam
- northern skunk
- jack diesel
Sadili sme strasne neskoro - prve semena 20.5., posledne az 25.6. , vzhladom na to a vyuzitie miesta sadene nahusto a casom jemne roztahovane.
Nesnazili sme sa o ziadne zazraky, kedze aj tento maly tmavy flek, na ktorom pestujeme, sme hladali az prilis dlho. takze sme radi ze sme radi.
Velkost ci mohutnost sme si kompenzovali poctom
Rastlina pekna, vitalna, mne sa vytiahli, kedze dostatok svetla bol az v urovni cca jedneho metra. Autoflower trochu zhermafrodil (4 zo 7) vo finalnej faze, nastastie sa to neroztiahlo na vsetky rastliny a neopelilo aj to, co som nechcel
Posledna fotka fotena 5. 9., kosene postupne na prelome september/oktober.
Chut priemerna, stav priemerny. Najslabsi autoflower aky sa mi dostal pod ruku.