Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám na byte zopár rastliniek, ale na Vianoce chcem na pár dní ku rodine (dosť ďaleko). Rastlinky si na pár dní musia poradiť bezo mňa.
Po zalievaní mi hlina uschne do 2 dní. Koľko myslíte že rastlinky vydržia bez polievania a bez následkov (sú 10 dní na kvete)?
Nemá sa mi o ne kto postarať, nad tým som už rozmýšľal.
Prípadne neviete poradiť nejaké jednoduché a lacné samozavlažovanie?
Ja bych snizil teplotu, zvysil vlhkost, PORADNE to prolil, naplnil i podmisky a za sebe bych se nebal tejden to tak nechat) zalezi na jak dlouho jedes ale pryc) E:pismeno
pokud to máš na dýl,tak normálně nějakou PET láhev, do vršku díru,přidat nějakou hadičku,trošku ji ucpat ať to jen sem tam kapne,flašku dát výš než květiny a druhý konec hadičky do podtácku...a můžeš si zajet i na hory
http://www.synsy.cz/zavlaha/ tohle doporučuju :-) jinak na květe rostlinky už tolik nepijou, taky myslim že by přežily i zavlážování týden, nebo aspon 4-5 dnů. Však si to vyzkoušej tědka na nečisto, za jak dlouho začnou rostlinky svěšovat listy z nedostatku vody,až začnou, tak pak by ještě vydrželi další den možná dva možná tři podle podmínek , a pak už by to bez následků nebylo a možna by ani nepřežily. Ale já kolikrát už mám suchou pudu do hloubky pár cm( kam až strčím prst) a některe rostlinky ještě další 2 dny neukazujou známky nedostatku vody a některý už v tyhle fazi.