Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak vás všechny zdravím! Dlouho jsem váhal, zda se tu regnout a založit vlastní "příběh". Nakonec jsem se odhodlal, protože i když se možná moje práce bude zdát někomu nesmyslná, určitě se najde někdo, komu to něco přinese.
Takže, co tu máme:
Pflanzen: 4x White Widow (feminized Royal Queen Seeds)
Světlo: růst: 125W Agrolite blue/ květ: 200W P&G red
Větrání: 1x Trubkovej axiál v aluflexu 100m3/h na odtah, 2x12cm PC větrák na ofuk, 1x menší pc větrák na přívod.
Médium: BioBizz All mix v hranatých květináčích asi 6l
Hnoje: Hesi starter set do hlíny
Dále: membránová zvlhčovačka, ph metr fastech, diamantová folie, reflektor hammer
Mno, jestli budu další kolo vůbec stíhat. Tak asi budu muset řezánky...z těch semen je to takový ošemetný no...hlavně jsem tu někde čet, že než se u semen přepne na květ, musí se počkat měsíc, než rostlina pohlavně dospěje..Ale nevim asi to přepnu o něco dřív...chtěl bych mít jen takový bonsaiky...Ono to po přepnutí obvykle vyjede, což?
[QUOTE]Původní příspěvek od KME
[B]mno tak na tohle to si dávej pozor, přepni rači o něco dříve, ale ono taky záleží na modelech že :-) ale obecně 1krát aš 2 krát se ti vytáhne :-)
Tohle je moje kráska, je to noname od kámoše, na začátku to vůbec nerostlo ale teď to roste jako z vody, tak kytka byl outdoor na balkoně(u toho kámoše) pak windoor(umě) a teď je indoor :-)