Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na vrcholku rostlinek mam teplotu cca 32-35°C jinak je teplota kolem 23 asi to bude tím že vrcholky kytičky jsou 25cm pod svítidlem (400w) a opravdu se mi je nechce zastřihávat(maj hezky paličky 4 týdny květu takže zvažuji jestli tam dát plexisklo(o kterém nevím jaké pohlcuje spektrum ) nebo teplovzdornou folii co se dává na stínidla, jenže nevim kde ji(nebo neco podobného) sehnat. tak mi to požte vychytat prosíííím
a pak to bude v pohode a nebude holkam hrozit zadne nebezpeci a já budu taky v pohode
díky za rady jste božští a úžasní, z toho plexi nemam strach že "zmléční" jelikož jsem to dal cca 15-20 cm pod lampu a kytičky právě přestali růst(konečně) a mohutněj a tomu Česťovi napíšu tak se zatim mejte úspěšně a pozitivně
vaše Sasanka