Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » jak rychle to roste při 12/12
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
sasanka
Nový Člen

Karma uživatele sasanka - 0% Pěstitelská

Obecné jak rychle to roste při 12/12 Příspěvek č. 1

tak nevim jestli mi bude stacit skrin, jakmile jsem to prepl na 12 tak to celkem rychle vyrazilo vzhuru za slunickem a ted je to cca 30cm pod nim a kvete(ww) to uz 4 tejdny tak prosim prosim smutne koukam zdelte mi to jako amater jsem bezradny

Old Post 19-02-2003 v 08:42 AM
sasanka je offline   Profil uživatele sasanka   Find more posts by sasanka   Foto galerie člena sasanka   Click here to Send sasanka a Private Message   Add sasanka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petr168
Nový Člen

Karma uživatele petr168 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Ja mam mikroprojekt - 70w ve stare serverove skrini a nechal jsem to prilis dlouho rust. Takze ted mi to leze snad i plechem ven ) I tak se ale palicky krasne tvarujou... Takze prepnout radsi driv nez pozdeji, kouknout na cannabisculture jak ma byt tvuj model vysoky, strihat a ohybat.

Old Post 19-02-2003 v 08:51 AM
petr168 je offline   Profil uživatele petr168   Find more posts by petr168   Foto galerie člena petr168   Click here to Send petr168 a Private Message   Add petr168 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hrabeX
Nový Člen

Karma uživatele hrabeX - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Souhlasim s Petou, cim drive tim lepe teda pokud nejedes ze semen tam to musi rust nejkou tu dobu aby to bylo schopno kvist tusim ze je to 1 mesic
at ti to dobre dopadne

Old Post 19-02-2003 v 08:56 AM
hrabeX je offline   Profil uživatele hrabeX   Find more posts by hrabeX   Foto galerie člena hrabeX   Click here to Send hrabeX a Private Message   Add hrabeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

rust v qetu Příspěvek č. 4

Jo, po prepnuti na 12/12 zacnou kytky rust jak sileny, ale tenhle rust se zastavi tak maximalne po trech tydnech kdyz se vytvori trochu vetsi palice. Takze jesli ti to uz 4 tydny kvete tak uz by to rust nemelo, nebo jen minimalne.

Tobe to opravdu jeste furt roste? Jesli jo, muze to bejt zpusobeno tim, kdyz nemas v noci v pestirne uplnou tmu, nebo mas tmu mene nez 12 hodin.

chobot

Old Post 19-02-2003 v 10:00 AM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sasanka
Nový Člen

Karma uživatele sasanka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

No tak doufam ze se to uz zastavi try tejdny to uz roste a palicky jsou taky k svetu.
Tak zatim pampalá pá pá

Old Post 20-02-2003 v 08:54 AM
sasanka je offline   Profil uživatele sasanka   Find more posts by sasanka   Foto galerie člena sasanka   Click here to Send sasanka a Private Message   Add sasanka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-02-2018 - je mozny rozjezd pri 12/12? - 13 odpovědí
13-09-2009 - Jak rychle rostou kytky - 15 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás