Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, mám problém s pH, jedu v kokosu a první 2 zálivky jsem zalejval vodou 7,5, jelikož mi nefungoval pH metr. Kytky jsou v 11l květníkách a pH odtoku je pořád vysoké, kolem 6,7, i když jsem to prolil 20l čisté vody s pH 5,5. Může mi někdo říct proč je pH odtoku pořád tak vysoké a neklesá? Díky za odpověď.
no byla to pitna voda a nepředpokládal jsem, že bude mít tak vysoké pH... docela jsem se zděsil, když jsem jí změřil... jinak prolejvam, už vytejká 6,6, ale jde to pomalu dolů
No né.. jako tak trochu mě to mate.. tvrdíš, že Ti nefungoval pH metr a zároveň říkáš, že netušíš kolik má pH pitná voda, nebo jsi zaléval jinou?. Jak jsi to měřil předtím když pH metr ještě fungoval?
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Asi jsem to špatně napsal... Měl jsem od kámoše pučený starý pH metr, poté jsem si koupil svůj a pak jsem zjistil, že ten starý pH metr měřil úplně jiné hodnoty a já zaléval 3 dny vodou s nevyhovujícím pH. Kytičky vypadali špatně, měli hodně deficitů. Teď už z některých vytéká voda s pH 6,4 a tyto kytky vypadají zdravě, ale ze 2 furt vytéká vysoké pH a docela mě zarazilo, že 20l vody s pH 5,5 nepomohlo. Teď už vím, že bude potřeba větší množství vody na srovnání pH... takže díky za odpověď.