Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak pěstuju v hlíně comi přijde pod ruku. Ten Russák je z řízečku. Byl zvláštní Jakoby kvet místo rostl, ale pak seto srovnalo. Hnojil semto plagronem vzorkem z výstavy růst i květ. Balkón je na jihozápad takže svítí az poo a pak až do konce:-))))
Děkuji za K+ fakt dobrýý. Ještě tak ten tejden a pude kosa i kvuli ty plísni. Jeto už asi tim vlhkem poránu nebo nevim. asi byto chtělo pořešit nějakou prevenci na příští rok.
Vlhkost/rosa po ránu je sviňa , méně odolným odrůdám to na rozjetí plísně bohatě stačí... ale jinak počasí je zatim parádní, ale za nedlouho se to bohužél změní ...., kdo sleduje počasí určitě ví... s deštěm bych počítal už od zítřka.
Původní příspěvek od gremlin101 Vlhkost/rosa po ránu je sviňa , méně odolným odrůdám to na rozjetí plísně bohatě stačí... ale jinak počasí je zatim parádní, ale za nedlouho se to bohužél změní ...., kdo sleduje počasí určitě ví... s deštěm bych počítal už od zítřka.
Mně překvapuje, že WR chytla takovou plíseň. Co jsem četl, tak by právě proti plísni měla být dost odolná. Ikdyž je sklizená předčasně, tak snad bude dobrá. Pak sem postni smoke-report...
Původní příspěvek od morfix Mně překvapuje, že WR chytla takovou plíseň. Co jsem četl, tak by právě proti plísni měla být dost odolná. Ikdyž je sklizená předčasně, tak snad bude dobrá. Pak sem postni smoke-report...
Tákže užsem něco usušil položil sem větvičku na terárko a vona krásně proschne:-))))) Zbytek je ve tmě ve špajzu to bude trvat trochu dýl. Jináč voní po citrusech krásne ulepený a po nastříhání držitvar. Zhulenost silná zasekávající!!!! Vydržim číst i 3hodky vkuse:-)))
Zdravym growery je tady novy rok:-)) a tady je nový balkóóón:-)) Opět mě trápí plíseň:-((((!!!!! du fotit a hned to pošlu. Napadená je WW a pa Nothernlight a vejglovník zlámanej:-))))
Zdravím,jestli ti můžu poradit,tak bych udělal následující věc. Ten balkon bych vystříkal celý Savem,nebo něčím proti plísni. Rostliny ober od plesnivých částí a poté co to vyčistíš a vyvětráš vrať rosliny zpět a postříkej je nějakým prostředkem proti plísni(tady na Groweru,určitě najdeš co je na to nejlepší). Nic jiného asi udělat nelze,ale tohle by mohlo pomoci,prevence je základ,když už to tam tak plesniví.Nevím teda jak zaléváš ,ale zkus zalévat jen tolik co ta kytka spotřebuje,prostě zalít až je hlína suchá a vzdušná. Nejsem si jistý,ale kytky vypadají ,že by snesly více živin.