Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
viděl jsem ji v OBI i Baumaxu je to běžně dostupný sortiment ve zboží pro instalatéry asi jsi špatně hledal (jde o běžnou a běžně dostupnou položku která se montuje snad denně)
No zitra jdu jeste do baumaxu, tak uvidim, ale nejak tomu neverim. Tedka jsem prosel cely inet a nenasel to , tak nevidim duvod proc by to tam melo zrovna byt
No takze jsem prosel totalne cele obi / baumax a jeste se ptal asi 3 lidi co tam pracuji a 1/4 je totalni kravina. Proste tam nic takoveho neni. Nejmensi co tam je je 1/2 !!!
Minulý měsíc jsem podobnou redukci kupoval v Baumaxu protože jsem pod dřezem zapojoval průtokový ohřívač!!! Asi u vás jsou neschopní obchodníci když nedokážou nabídnou zcela běžnou věc.
At si dobre rozumime, schanim redukci hadice 1/2" na 1/4"palce
1/4" ( jedna ctvrtina palce ) = 0.635 mm vnitrni prumer .....
Ja jsem teda z ostravy, je mozne ze jine maji jiny sortiment.
Kazdopadne mne sere, ze takovou kravinu shanim jako krava po vsech certech !