Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » toš nazdarek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
skwar
Nový Člen

Karma uživatele skwar - 0% Pěstitelská

Obecné toš nazdarek Příspěvek č. 1

tak se mi sem konečně podařilo dostat... sem v zahraniči a sms odsud proste nejde poslat...naštěsti kamoši nezkalamli a pomohli mi tak snad vam tu neudělám bordel-slibuju že se budu snažit a nejriv poradně hledat.
jinak už jste mi celkem pomohli takže parada....

2x no name 600W druhej tyden květu zatim se daři asi... mohlo by to bejt lepši ale zacinam....mam se asi jeste dost co učit...

Old Post 24-09-2011 v 20:07 PM
skwar je offline   Profil uživatele skwar   Find more posts by skwar   Foto galerie člena skwar   Click here to Send skwar a Private Message   Add skwar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ribo
Stálý Člen

Karma uživatele ribo - 27% PěstitelskáKarma uživatele ribo - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

600W na dva NoName? Trošku plytvanie energiou, nie?

Old Post 24-09-2011 v 21:28 PM
ribo je offline   Profil uživatele ribo   Find more posts by ribo   Foto galerie člena ribo   Click here to Send ribo a Private Message   Add ribo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skwar
Nový Člen

Příspěvek č. 3

toš nemam nic iné.... a povidam... učim se...hodim foto nevypadaji zle....

Old Post 25-09-2011 v 10:41 AM
skwar je offline   Profil uživatele skwar   Find more posts by skwar   Foto galerie člena skwar   Click here to Send skwar a Private Message   Add skwar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skwar
Nový Člen

Příspěvek č. 4

mám trocha času tak doplnim info:
davám si to v UK někde v polích v karavanu 4+KK
...no ono to nebude uplnej noname...jenže sem asi obednal semena z no name shopu... vdovku a orange bada a ty mi ani nenaklicily...20semen za 20liber a tyhle byly"darek" - nějakej skank tušim...njn chybkama se clovek uči....muj prvni grow...taky ventilator sem predimenzoval... 560m3-strašlivě mi to tu fičelo a karavan měl tendenc letět..... a spoustu dalsich veci....sem neubrzdil....jinak mam kruty podminky bo to valim v karavanu se skříní 120x120 u šéfa na zahradě...(v lete horko a kurva sucho, ted zima a kurva vlhko)dobrá gamesa je to no....ale už mě holt nebavilo podporovat polsky živly tady...a já se to kurňa naučim.... pěstu zdar...a držte mi palce bo druhej tyden květu a kytky sou naživu(ze 4 semen dva samci a dve holky)...upřimě sem v takovej uspech nedoufal... pěstu zdar

Old Post 25-09-2011 v 19:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 5

Čuzz držím palec jak hovado a určitě budu sledovat.Tak začínal před šesti lety můj brácha v irsku :-) a teď jakej je to zahrádkář :-) Ať to roste

Old Post 25-09-2011 v 20:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ribo
Stálý Člen

Karma uživatele ribo - 27% PěstitelskáKarma uživatele ribo - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Hlavne by si mohol spraviť aj galérku, takéto guerilla podmienky si rád pozriem.

Old Post 25-09-2011 v 22:01 PM
ribo je offline   Profil uživatele ribo   Find more posts by ribo   Foto galerie člena ribo   Click here to Send ribo a Private Message   Add ribo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-02-2017 - Nazdar - 0 odpovědí
09-02-2017 - Nazdárek - 0 odpovědí
16-06-2016 - Nazdárek - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás