Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Spálená kytka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Spálená kytka Příspěvek č. 1

Nikde jsem nenasel (a hledal jsem dlouho) co delat, kdyz dojde ke spaleni kytky. Stalo se mi to, ze mi povolil mechanismus zaveseni svetla a zarovka byla prilis blizsko vrcholku kytky (mozna se dokonce dotykali), ten vrsek je ted celej uplne seskvarenej a hnedne ...
Co mam delat, mam ji nechat a pockat co se bude dit, nebo poskozenopu cast radeji zastipnout (kyti je ale jester mlada - ma tri patra) ??? Podari se mi kytku jeste zachranit ???
A druhy dotaz (kdyz uz jsem zalozil ten novy thread) - kyticky maji na listech takove zlutohnede skvrnky a nevim z ceho to muze byt (jeste je ani nehnojim a urcite neprelivam) ... ???
Diky vsem ...

Old Post 11-02-2003 v 12:15 PM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Ten spaleny vrch ustipni, stejne je chciplej, nanejvys je pouzitelny jako substrat pro kultivaci plisni, k cemuz jinak driv nebo pozdeji dojde.
K tem flekum - koukni do www.indoor.aktualne.cz , je tam JACKERSPACKLEHO ŘEŠIČ PROBLÉMŮ S VÝŽIVOU ROSTLIN - rekl bych, ze mas kytku v hline a ta ma bud nevhodny pH nebo prilis mnoho dusiku - kdyz jeste nehnojis....

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 11-02-2003 v 12:53 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Listy mi od stredu zloutnou a na okrajich jakoby schnou, vubec se mi to nelibi, jsou taky celkem hodne svetle zelene ... Ze by malo vlkosti ve vzduchu? Prehnojeno? Resic problemu mi moc nepomoh ...

ps. Prehnojenim to ale asi nebude, hnojim zatim jen jednou za 14 dni ...

Naposledy upravil galen 13-02-2003 v 14:26 PM

Old Post 13-02-2003 v 09:51 AM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paco
Nový Člen

Karma uživatele paco - 9% Pěstitelská

Hydroponie mozes to tam nechat Příspěvek č. 4

cus klidne to tam muzes necaht o na si s tim poradi treba ji trochu zvlhcit pokud neni spalena cela alebo ji zstipny pokud je v rastu pod celym tym spalenym

Old Post 11-03-2003 v 18:53 PM
paco je offline   Profil uživatele paco   Find more posts by paco   Foto galerie člena paco   Click here to Send paco a Private Message   Add paco to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

galen, to isté, čo som napísal pacovi: viac informácií, ak chceš riešenie.
paco, nejak si sa rozbehol b) je správne, orezať/zaštipnúť.

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Old Post 11-03-2003 v 20:41 PM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjamann
Host

Příspěvek č. 6

tak to je teda spatny

Old Post 05-04-2003 v 21:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mesr
Stálý Člen

Karma uživatele mesr - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

To spaleni ustipni jak ti psal viridis a skus je trochu vic vlchcit rozprasovacem

Old Post 06-04-2003 v 09:30 AM
mesr je offline   Profil uživatele mesr   Find more posts by mesr   Foto galerie člena mesr   Click here to Send mesr a Private Message   Add mesr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-10-2013 - Přerostlá kytka - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás