Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nikde jsem nenasel (a hledal jsem dlouho) co delat, kdyz dojde ke spaleni kytky. Stalo se mi to, ze mi povolil mechanismus zaveseni svetla a zarovka byla prilis blizsko vrcholku kytky (mozna se dokonce dotykali), ten vrsek je ted celej uplne seskvarenej a hnedne ...
Co mam delat, mam ji nechat a pockat co se bude dit, nebo poskozenopu cast radeji zastipnout (kyti je ale jester mlada - ma tri patra) ??? Podari se mi kytku jeste zachranit ???
A druhy dotaz (kdyz uz jsem zalozil ten novy thread) - kyticky maji na listech takove zlutohnede skvrnky a nevim z ceho to muze byt (jeste je ani nehnojim a urcite neprelivam) ... ???
Diky vsem ...
Ten spaleny vrch ustipni, stejne je chciplej, nanejvys je pouzitelny jako substrat pro kultivaci plisni, k cemuz jinak driv nebo pozdeji dojde.
K tem flekum - koukni do www.indoor.aktualne.cz , je tam JACKERSPACKLEHO ŘEŠIČ PROBLÉMŮ S VÝŽIVOU ROSTLIN - rekl bych, ze mas kytku v hline a ta ma bud nevhodny pH nebo prilis mnoho dusiku - kdyz jeste nehnojis....
Listy mi od stredu zloutnou a na okrajich jakoby schnou, vubec se mi to nelibi, jsou taky celkem hodne svetle zelene ... Ze by malo vlkosti ve vzduchu? Prehnojeno? Resic problemu mi moc nepomoh ...
ps. Prehnojenim to ale asi nebude, hnojim zatim jen jednou za 14 dni ...
cus klidne to tam muzes necaht o na si s tim poradi treba ji trochu zvlhcit pokud neni spalena cela alebo ji zstipny pokud je v rastu pod celym tym spalenym