Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
Takže v skratke:
Svetlo : 200 W CFL červene spektrum
Substrát : Od zelovocara sterilizovany + perlit
Hnojky : Bio-grow od biobizz a phytamin zatial
Ventilácia : 4x PC vetraky
Kvetináče : 4,5l
Modely : neviem konkretne ktorá je presne ktorá ale kličit som dal 3xWW fem a Indica mix 1 od GH fem a ten obsahuje Trainwreck ,Cheese,El nino,Church,Lemon skunk čize dokopy to je 8 kusov stoho 2 neprežili tak je tam 6 kúskov
Dni v raste nepočítam,rastlinky boli zo začiatku vonku,potom som ich dal pod cflku na 18/6 pred pár dňami som ich zastrihol metódou fim momentálne čakám kedy ich prepnem na 12/12.
Keby niečo nebolo jasné rád odpoviem na otázky...Rady taktiež rad príjmem
Čau plánuješ tu zářivku nechat tak jak je?Pletivo?Hnojivo na květ?
Příští kolo bych rád rozjel taktéž 8ks pod 200w takže budu pozorně koukat jak se zadaří...
Jestli můžu poradit tak si pořádně vyhrej s ohýbáním,lámáním,zaštipováním já to musel kvůli času vypustit a teďka toho trochu lituju...
Původní příspěvek od Mr.Nobody Čau plánuješ tu zářivku nechat tak jak je?Pletivo?Hnojivo na květ?
Příští kolo bych rád rozjel taktéž 8ks pod 200w takže budu pozorně koukat jak se zadaří...
Jestli můžu poradit tak si pořádně vyhrej s ohýbáním,lámáním,zaštipováním já to musel kvůli času vypustit a teďka toho trochu lituju...
na WW pod tímhle světlem sem velice zvědav
No žiarovku som chcel dať horizontálne ale necham to tak najskor,lebo tienidlo čo mam je malé a vždy som chcel skúsiť vertikal.Pletivo bolo ale dal som ho preč,miesta tam mam dosť tak myslím že pletivo nieje nutnosť v tomto prípade(kebyže ich chcem omotávať okolo pletiva).Hnojivo na kvet dokúpim chcel by som od AH niečo a tie hormony/booster na kvet momentálne si nespomeniem ako sa to volá.
edit: Ešte ktomu ohýbaniu trochu som ich ohýbal kedže niektoré boli dosť blízko pri lampe,chcel by som aby sa ešte vytiahli po tom zastrihnuti fim.Necham na každej tak 3 vrcholy tie ešte pravdepodobne budem ohýbať.A ako to myslíš stym ohýbaním mam ich poohýbať tak aby boli typu "bonsaj"?Alebo ich nechať trochu natiahnuť do výšky?
Update:
Už sú v kvete dostávajú plagron na kvet 6-7ml/l každé 3-4 dni dosť sa vytiahli musel som to odspodu trochu prestrihať a poohýbať,nakoniec som sa rozhodol pre horizontal