Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky moc E_D za radu ve FAQu sem našel jenom bush a monster bush ale nebylo tam popsaný jak přesne se to děla eště jednou díky to co si mi napsal jsem potřeboval slyšet
pouzivam tam k ohybani umelohmotne pulmesice. A delaji divy. ten stonek vzdy ohnu o 90 stukpnu a on se krasne rovna roste to jednak schodove a jednak spousta vyhonku, ktere by byly jen male vetvicky, tak se z nich staly poradne vetve. jinak ta kytka neni nikdy zastrihavana. vse je docileno ohybanim
a tady jeste ukazka, jak to vypada v praxi. prvni dve fotky jsou z kytky, ktera byla ohnuta jak je videt naznacene cernou fixou, pet minut pred zhasnutim pestirny a pak jeste vyfocena hned po zhasnuti. a treti fotka je potom jak to vypadalo druhy den rano.
omlouvam se, jen jsem chtel doplnit ty obrazky, kdyz uz jsem je kvuli tomu prispevku fotil