Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, byl jsem s tím i na chatu, ale nejlepší bude založit si nové téma, aby sem názor napsali i ti, co na chatu nebyli..
O co jde, zjistil jsem, že všechny moje kytky jsou hermafroditi.
Už mají i paličky s bliznama, každý den otrhávám pylové váčky, které tam zřejmě dorůstají.
Můžu to vypěstovat?
Kytky mají cca 170-180 cm, jak jsem říkal, skoro všechny mají paličky s bliznami.
Tak se nediv .. někdo má hermáče a nechá to tak a tak to dopadá Příště raději napiš do barazu (zde) .. pokud tam nemáš moc samčích květu, tak to třeba je hlídat a koule trhat.
Nojo, aspon to příští rok už pujde lépe, toto je můj první rok pěstování..
Koule trhám, ale pochybuju, že je otrhám všechny, snadno se přehlídnou..
Dneska jeste koupim hnojivo na květ.
Původní příspěvek od Pio Ahoj, byl jsem s tím i na chatu, ale nejlepší bude založit si nové téma, aby sem názor napsali i ti, co na chatu nebyli..
O co jde, zjistil jsem, že všechny moje kytky jsou hermafroditi.
Už mají i paličky s bliznama, každý den otrhávám pylové váčky, které tam zřejmě dorůstají.
Můžu to vypěstovat?
Kytky mají cca 170-180 cm, jak jsem říkal, skoro všechny mají paličky s bliznami.
Tak co myslíte???
měl jsem ve skříni hermafrodita...otrhal jsem dohromady kolem 200 kulí.Na celé kytce jsem měl jen jedno semeno ale kytka měla teda docela řídké palice a účinek nějaký byl ale nebylo to ono.....