Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S kámošem jsme si objednali každý 25 semen, Bubba76 a Mastodon kush femini. Po 10 kusech reguláry
Všechny semena vyklíčili,růstová fáze taky super, problém byl že mě i kámošovi kytky hodili jen preflowers a to bylo vše!!! Po 3 týdnech svícení 12/12 se neměli k normálnímu květenství!!! Vyhozený Prachy.
Takže pozor na jejich femini.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Femini. jim dělají v evropě, kdo ví kdo za tím stojí?
Reguláry jedou v pohodě, takže kdyžtak kupovat regulérní semena.
Jebal
Nazdárek!
Každopádně díky za info, ale bejt váma bych se s tim nějak nepáral a chtěl po nich zpět peníze! Je to nová banka, tak bych jim trochu povyhrožoval špatnou reklamou a snad povolej...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
dostal jsem letos bonus k semínkám dvě femin semínka od Emerald Triangle a to Grapefruit Krush a Super Sour ( ten pošel). Ten Grapefruit zatím roste outdoor, má tak 1,8m. Jestli se nerozkvete, tak se pos..u. Hodně jsem do něj vkládal.
Zatím čekám na vyjádření banky od které jsem objednal, chtějí po mě foto,jenže já žádný nemám,já vocas.
Musel jsem si obstarat řízečky a nahradit to smetí co nekvetlo. Snad to dopadne dobře a bud vrátí peněži, nebo pošlou nějaké jiné semena.
Držte palce
Původní příspěvek od desertwolf dostal jsem letos bonus k semínkám dvě femin semínka od Emerald Triangle a to Grapefruit Krush a Super Sour ( ten pošel). Ten Grapefruit zatím roste outdoor, má tak 1,8m. Jestli se nerozkvete, tak se pos..u. Hodně jsem do něj vkládal.