Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zacinam se svoji zahradkou po cca 10 letech abstinence
1x Usporka 120W pro rust
4x Ventilator 90mm ( Vykon 80m2 / Hod )
2x Teplomer s vlkometrem
Zvlhcovac
Seminka 5x Masterkush Regular, 4x Skunk #1, 1x AK-47
Kvetinace 6L
Teplota pri svitu v prumeru od 26.5 - 28.8 max a to musi byt uz venku smazak 40oC apod ....
To vse na cca 0.3 M2. Vyska prostoru cca 90cm
Zatim nehnojim, jen root juice a Biobizz light hlina
Stavim regulator (ventilatoru, zvlhcovace a osvetleni ) dle zavislosi na rezimu sviceni ( kvet / rust ), teploty a vlhkosti a zaroven s logovanim podminek rustu na MMC / SD kartu. Az bude hotovo, tak zverejnim.
Mirka
Naposledy upravil bluewave65 10-08-2011 v 16:06 PM
Původní příspěvek od bluewave65 Neprehanejte
Je to prostor zakladna 50x60, coz neni 1m2 ale 0.3 M jsem "zjistila"
Tudiz 120W je tak akorat ......
Na růst budiž, ale na květ si kup aspoň 200W červenou. To už jakžtakž roztáhneš na tu plochu a zase o tolik větší spotřebu to nemá. V reálu to stejně žere daleko míň.
Při 125W se ti sice urodí luxusní pocukrované paličky, ale budou velké třeba jenom jako poslední článek malíčku na ruce.Pod 200W budeš mít palce a když to dobře půjde, tak aji palčiska
Na růst budiž, ale na květ si kup aspoň 200W červenou. To už jakžtakž roztáhneš na tu plochu a zase o tolik větší spotřebu to nemá. V reálu to stejně žere daleko míň.
Při 125W se ti sice urodí luxusní pocukrované paličky, ale budou velké třeba jenom jako poslední článek malíčku na ruce.Pod 200W budeš mít palce a když to dobře půjde, tak aji palčiska
Nemáš pravdu... viz. muj thread. Ať se daří!
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky