Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím groweri, tak ako asi väčšina po dlhšom študovaní fóra som sa zaregistroval V pestovaní som nováčik, praktické skúsenosti sú takmer nulové a teoretických je o kus viacej Tak by som bol rád, keby ste mi trošičku pomohli na začiatok Žijem na juhozápadnom slovensku (žitný ostrov ) a tento rok by som ešte chcel niečo vypestit Odporučili by ste mi ísť ešte do toho ? Klimatické podmienky sú tu v pohode si myslím, ešte tak koncom septembra je tu oklo tých 18- 24 stupňov. Za odrodu by som chcel zvoliť orange bud alebo vanilla kush, ešte sa neviem rozhodnúť Sú vhodné na začiatok ? :P
Tak v skratke som sa zvítal s vami a prajem každému vysokú úrodu a príjemné hulenie
Vítej, trošku pozdě ses rozhodla ale pokud bys chtěla tak trošku nad metr tak by sis měla pospíšit, jinak raději AF (autoflowering - samonakvétací) at z toho něco máš
No hej dosť neskoro som sa rozhodol, ale tak čo už no, nabudúce budem múdrejší Pri AF je asi jedno akú odrodu zvolím že ? Tam ide asi skôr o samotné hulenie ako o starostlivosť. Ďakujem za radu zatiaľ a ešte ak sa možem spýtať akú pôdu použiť ? Chcel som použiť zo záhrady zeminu čiernu , ale čítal som aj tu na groweri že nie je moc vhodná že radšej kupiť, tak sa radšej ešte razp pýtam že akú Budem potom aj fotky postupne prídávať ako bud rásť ak sa teda niečo chytí , a btw. som chalan
Tak na out ti stačí černozem (ale né z lesa), můžeš klidně koupit zahradnický substrát nebo klidně kvalitní z Gshopu to už je na tobě a jo sory to jeméno mi přišlo jak dívčí
Zoberiem teda zo záhrady zeminu, na nej sa darí aj račinám, uhorkám cibulke tak by sa mohlo aj ganji dariť No hej to meno je také zvláštné, ale prischlo mi to už ako prezývka a nechce sa mi to meniť A potom počas rastu a starania sa o kvetinky mám zrejme založiť novú tému v
> outdoor pestovanie < že ? , sa tu ešte vobec nevyznám do tohoto fora
btw . nevieš len tak zo zaujímavosti obsah thc odrody syrup (AF) od buddha seeds ? Tá ma dosť zaujala