Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Zdravím :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
NesQa
Nový Člen

Karma uživatele NesQa - 0% Pěstitelská

Zdravím :) Příspěvek č. 1

Zdravím groweri, tak ako asi väčšina po dlhšom študovaní fóra som sa zaregistroval V pestovaní som nováčik, praktické skúsenosti sú takmer nulové a teoretických je o kus viacej Tak by som bol rád, keby ste mi trošičku pomohli na začiatok Žijem na juhozápadnom slovensku (žitný ostrov ) a tento rok by som ešte chcel niečo vypestit Odporučili by ste mi ísť ešte do toho ? Klimatické podmienky sú tu v pohode si myslím, ešte tak koncom septembra je tu oklo tých 18- 24 stupňov. Za odrodu by som chcel zvoliť orange bud alebo vanilla kush, ešte sa neviem rozhodnúť Sú vhodné na začiatok ? :P

Tak v skratke som sa zvítal s vami a prajem každému vysokú úrodu a príjemné hulenie

Old Post 10-07-2011 v 16:34 PM
NesQa je offline   Profil uživatele NesQa   Find more posts by NesQa   Foto galerie člena NesQa   Click here to Send NesQa a Private Message   Add NesQa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Vítej, trošku pozdě ses rozhodla ale pokud bys chtěla tak trošku nad metr tak by sis měla pospíšit, jinak raději AF (autoflowering - samonakvétací) at z toho něco máš

Old Post 10-07-2011 v 16:36 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NesQa
Nový Člen

Příspěvek č. 3

No hej dosť neskoro som sa rozhodol, ale tak čo už no, nabudúce budem múdrejší Pri AF je asi jedno akú odrodu zvolím že ? Tam ide asi skôr o samotné hulenie ako o starostlivosť. Ďakujem za radu zatiaľ a ešte ak sa možem spýtať akú pôdu použiť ? Chcel som použiť zo záhrady zeminu čiernu , ale čítal som aj tu na groweri že nie je moc vhodná že radšej kupiť, tak sa radšej ešte razp pýtam že akú Budem potom aj fotky postupne prídávať ako bud rásť ak sa teda niečo chytí , a btw. som chalan

Old Post 10-07-2011 v 16:51 PM
NesQa je offline   Profil uživatele NesQa   Find more posts by NesQa   Foto galerie člena NesQa   Click here to Send NesQa a Private Message   Add NesQa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Tak na out ti stačí černozem (ale né z lesa), můžeš klidně koupit zahradnický substrát nebo klidně kvalitní z Gshopu to už je na tobě a jo sory to jeméno mi přišlo jak dívčí

Old Post 10-07-2011 v 17:59 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NesQa
Nový Člen

Příspěvek č. 5

Zoberiem teda zo záhrady zeminu, na nej sa darí aj račinám, uhorkám cibulke tak by sa mohlo aj ganji dariť No hej to meno je také zvláštné, ale prischlo mi to už ako prezývka a nechce sa mi to meniť A potom počas rastu a starania sa o kvetinky mám zrejme založiť novú tému v
> outdoor pestovanie < že ? , sa tu ešte vobec nevyznám do tohoto fora
btw . nevieš len tak zo zaujímavosti obsah thc odrody syrup (AF) od buddha seeds ? Tá ma dosť zaujala

http://www.konopnesemena.sk/konopne...scription#anch1

Old Post 10-07-2011 v 18:32 PM
ondro SK
Stálý Člen

Karma uživatele ondro SK - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

vies o thc ani tak moc nejde ale syrup je sylna jedna z najsladsich a najlepsich autoflower ktore som fajčil

highly high

Old Post 10-07-2011 v 18:44 PM
ondro SK je offline   Profil uživatele ondro SK   Find more posts by ondro SK   Foto galerie člena ondro SK   Click here to Send ondro SK a Private Message   Add ondro SK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NesQa
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Tak potom super Dúfam že sa mi to podarí s menšou pomoc od Vás growerov vypestiť Dik chalani, ide sa sadiť

Old Post 10-07-2011 v 18:47 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-10-2019 - Zdravím - 2 odpovědí
13-09-2017 - Zdravím - 0 odpovědí
14-05-2017 - Zdravím - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás