Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
premyslim o tom, ze bych umistil kytku na strechu paneloveho domu.jsou tam takovy maly "domecky" a na nich by to mozna slo. kytka by se musela nastavit tak, aby se doslova plazila po strese. mate zkusenosti s timto problemem? napiste mi neco o tom. predem dik.
Už se to tu někde řešilo skus hledat..a je to prakticky nereálný ,páč by se Ti tam ty kytky docela slušně upekli to za prvé a za druhý je to trochu provar..kvůli údržbě výtahu /ten domeček je asi strojovna předpokládám/ nevim sice jestli žiješ na nějakym sídlišti kde je víc paneláků.... no nevim já bych si to rozhodně nelajsnul...
Zkoušel jsem takhle pěstit na střeše paneláku (4 patra), nejdřív jsem si myslel jakej to neni geniální nápad - klíče od dveří, za kterejma je žebřík, máme jako jedinej byt v domě. Jelikož jsem měl kytičky předtim doma, tak byly docela neduživý a i když jsem u nich měl špejle, tak je i malej větřík pěkně pocuchal. Krom toho máme černou střechu a myslim si že taková brutální a eště černou barvou přitahovaný parna co v létě bejvaj, to neni pro kytičky to pravý. Shrnuto - spíš je to na hovno kvůli větrům a vedrům. Kdybys měl jistotu, že tam nikdo nepude, tak by nebylo špatný uělat nákej improvizovanej fóliáček - kyti by byly chráněný proti dešti a i kvůli teplotě by to bylo lepší, ale je to stejně vo hubu.
Podla mna je ti bllud, sadit na strechu pretoze mam kamarata ktory to skusil a nacapali hho susedia ako sa chodi starat o kvetinky.Takze moj zaver: nedoporucujem!
hmm, takjak to tu čtu tak newim,
1) mám je na střeše- stonky jako kráva, (nejdřív ty qětinky byly takový chcípáčci a teď:-)
2) je tam vedro to je fuck, ale pokud to budeš zalejvat tak to bude mít pryskyřice jak hofado:-)) (bo to je jasný se tim ty kytí bráněj proti horku)
3) 7 kytek mám na balkóně a 7 na střeše - ty na střeše vypadaj líp
4) je fakt že panelák je pjekná pruda-protože lízt na sřechu paneláku každej den by mě fakt docela sr***, ale pokud tam máš přístup sám a v klidu tak je to v phodě.
PS: mám ty kytky asi necelý dva měsíce a nejsou moc velký cca 25-40cm spíš maj velký listy a sou takový široký, neposr*** sem něco?
Složení půdy: substrát pro zelené rostliny+ zahraní substrát + 25-30% perlitu-PH asi 6-7....zalejvám to od polosucha až od sucha, sluníčko tak jak to venku svítí.....
a qwěťynáče sou velký tak v průměru kolem 25-35cm a hluboký tak 15-25 cm (podle toho kterej to zrovna je)-příště to nafotim.........no zejtra sem nasypu foto...
Snad mě ty potvůrky vyrostou trochu víc no....