Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím , potřeboval bych objasnit jednu věc. Mám noname semínka...vyrostly mi z toho tři kytky...jednu mám trochu daleko tže nestíhám kontrolovat , ale ty zbylý dvě...nechápu to prostě...dost divně se větví , listy strašně tmavý ( aspon oproti ostatním kytkám ) do toho retardovaný stylem , že - list s třema konečkama , dvouma , jedním a takhle všude...na málo místech jsou pěti.Do toho už tak tejden kvetou...na tý jedný starší už na pár místech fakt miniaturní dozrálý paličky...když utrhnete list , zmačkáte ho v dlani a čuchnete ... voní to jakoby po hrášku...ty malý paldy smrdí jak divný jahody...jedinný co mě nadchlo bylo jak je to nehorázně obsypaný plyskyřicí....toť asi vše...nejvíc mě stejně mate proč to kvete už ted...nevím co s tím...máte někdo s něčím podobným zkušenosti ?
Ahoj,
kyti se ti přepla z květu na růst, a nějakou dobu pojede takový listy a pak se to srovná, bohužel to nevypadá na dobrou sklizeň, jestli máš jen tohle...