Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Darkstreet 100 * 100 *200cm
400w ELT + Sylvania SHP 400w + velké hammer stínidlo
Ufo ventilátor 275m3
HE pachový filtr 250m3
2x Ventilátor 15cm s klipsnou
23* květináč 6,5L
Tak tohle bych spíš nazval hokus pokus šílený growww.
Ale zkusit se má vše a tak jsem zkusil 23 ks Ice
Omluvám se ale z menších problémů jsem mohl dodat fotky až z 21 dnu květu kde se momentálně nacházím....
Růst vzhledem k počtu byl 13 dnů (mohl být i méně)
žrádlo komplet od hesi (vzhled k dalším problémům s dodáním z obchodu jsem narychlo řešil žrádlo a další věci)
Další malér EC metr nedodán!!! takže snad tento týden bude! je to fakt hřích!!!
Teplo 22 - 28
Vlhko 68 - 75 %
PH 6-6,2
Ec ---> ??
Zálevání každý den zhruba 300ml každý cvrknout aby zhruba 15-20% vyteklo z5 do podtácku to pak s další zálivkou doupravím a znova použiju
Hnojení podle hesi plánu
Zatím to jakž takž šlape....
Tak to jsem teda zvědavý jak 23ks dopadne na ctverecnim metru .. naprosto bez ironie, opravdu mě to hodně zajímá, třeba to zkusím taky, když se ti to nějak hezky povede..i kdyz nevim zda by mi to stalo napr. za naklady za hnojky .. těším se
Jj taky jsem zvědav....jak jsem již psal možná to mělo být o nějaký ten den na růstu míň, ale nečekal jsem že to v coco tak rychl roste uvidíme nějak se stím poperu
Po přečtení "jak pěstovat indoor" mě to právě zaujalo to zkusit takže doslova zlené moře a udává se na 1m. čtvereční až 100 ks doba růstu 0-7 dnů taky asi mazec ale to bych nechal bejt
jo tak to sem taky zvědavej jak cyp... já teď mam projekt 3.8 x 1.0m a mam tam 2x 6oo W a 90 kytek,cca jak ty 6 L květníky,Sem zvědav jestli nebudu bitej navynosu....opravdu jsem zvědav jestli je lepší mít hodně kytek a menších nebo mň a větších.... ale jinak to máš pěkné držim palce. .)
Původní příspěvek od Dev1lagain jo tak to sem taky zvědavej jak cyp... já teď mam projekt 3.8 x 1.0m a mam tam 2x 6oo W a 90 kytek,cca jak ty 6 L květníky,Sem zvědav jestli nebudu bitej navynosu....opravdu jsem zvědav jestli je lepší mít hodně kytek a menších nebo mň a větších.... ale jinak to máš pěkné držim palce. .)
Zdarec
Jen by me zajimalo, jak zvladas zalevat 90 kytek - doufam ze mas nejaky drip ... rukou to musi byt docela fuska
Původní příspěvek od Steve 90?? to bude asi omyl mám jich 23
Jinak jedu všechno ručně....a věř že i to není jednoduchý ale jde to....
zdarec
No to byla spise otazka na Dev1lagain ...
Ale verim, ze i 23 kytek da urcite zabrat. Ja bych se s tim moc nestval, vsechno bych dal do Libra truhliku a udelal si nejakeho dripa. Me staci, ze musim rucne zalit tech mych 8 kytek co 14 dni a co potom 23 nebo 90 ...
Ale verim, ze i 23 kytek da urcite zabrat. Ja bych se s tim moc nestval, vsechno bych dal do Libra truhliku a udelal si nejakeho dripa. Me staci, ze musim rucne zalit tech mych 8 kytek co 14 dni a co potom 23 nebo 90 ...
tak at to roste
Joooo!!! To je dobrá věc to vůbec neznám!!! Ale něco přesně takovýho jsem chtěl doma udělat....spíš mě napadnul nějak stůl s drenáží-ale tohle vypadá hodně dobře...a doto dím květníky a jedu třeba drip jo? díky za radu
Joooo!!! To je dobrá věc to vůbec neznám!!! Ale něco přesně takovýho jsem chtěl doma udělat....spíš mě napadnul nějak stůl s drenáží-ale tohle vypadá hodně dobře...a doto dím květníky a jedu třeba drip jo? díky za radu
Přidej mi sem pak prosím ještě nějaký tipy a tryky na sestavení dripu...nebo mi to hoĎ do PM díkes!!!
Přidej mi sem pak prosím ještě nějaký tipy a tryky na sestavení dripu...nebo mi to hoĎ do PM díkes!!!
Ty libra truhliky se pouzivaji s rohozema na ne primo delane - potom docela odpada ten neporadek kolem kvetinacu, protoze je nepotrebujes. S dripem moc neporadim, nejlepe bych se byt tebou zasel zeptat do nejakeho G shopu - ti budou mit urcite zkusenosti dostatek.
Ja mam sice ted taky udelany drip, ale takovy dost primitivni bez cerpadla a stale musim rucne provadet pravidelny proplach vodou (coz uz pri vetsim poctu kytek je docela casove namahave).
Snad jedinou nevyhodou dripu muze byt nemoznost hybat kytkama - me to moc nevadi ...