Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konečně sem se odhodlal založit si téma.Tak tento rok sem objednal nějakej ten lepší model(už ne noname)ale takový aby mi vklidu dozrály
seminka
10ks reg. Hollans hope- dutch passion
10Ks reg. Purple 1- dutch passion
1ks fem. Frisan dew- dutch passion
AF
7ks fem. Fruit- dina fem
1ks fem. Blue Berry-dutch passion
mista
AF na chatě
HH,P1 a FD jsou na 3 mistech ale o těch až později, až budou nějaký fotky, jelikož nemám foťák tak to nemam vyfocený ale kytky už jsou cca 2-3 tydny na svých místech
hnojky
Plagron grow,enzymes,bloom
Ale zatim to moc nehnojim jen kdyz je videt ze neco potrebujou
Fotky jsou cca 1.5 měsíce starý
1-2 HH+P1
3 první zleva BB zbytek Fruit
4-5 Fruit
Update!!!
no tak jelikož každý den unás poslední dobou prší, tak se mi do AF pustila plíseň,na 4 z 8 se už objevila ještě že už nemají moc do konce,cca 20. sem začal prolejvat, tak už je to na některých holkách vidět docela žloutnou,jednu už sem v patek kuli plisni sklidil ale ta už by šla za tyden i bez plísňe(na předchozích fotkách AF 1).Zbytek AF pujdou tak 1-2 tydny vsechno zavisí na plísňi.Konečně jsem vyfotil kytky u stryce a jednu osamělou na chatě.Na polích sem sice byl ale foťák sem sebou neměl ale dělaj mi docela radost,onich až později až budou fotky
Foto1 : 3 AF ty co plesnivěj(fruity 2,3,6)
Foto2 : jsou pod plachtou jelikož zase prší a nechci aby se plíseň objevila i na těchto(v levo BB,v pravo fruit 7)
Foto3 : na tyhle už je prolejvání docela vidět(fruit 4)
Tak a teď ty u strýce jedna je foliaku asi hollands hope(pomíchali se mi cedulky :-) ) má cca 1,20m na výšku a 1m na šířku největší moje kytka ale do plachty má zhruba 1m takže to budu muset potom olámat a vyvázat.Potom tam mam malej keřík holland hope je v květináči cca 20l,uvidíme jak poroste možná jí přesadim do země.Třetí ja ješte mala čerstvě zastřižená,ta už asi v pytli zůstane jen budu přisypávat hlínu
Tak a teď ty u strýce jedna je foliaku asi hollands hope nebo purple 1(pomíchali se mi cedulky :-) ) má cca 1,20m na výšku a 1m na šířku největší moje kytka ale do plachty má zhruba 1m takže to budu muset potom olámat a vyvázat.Potom tam mam malej keřík holland hope je v květináči cca 20l,uvidíme jak poroste možná jí přesadim do země.Třetí ja ješte mala čerstvě zastřižená,ta už asi v pytli zůstane jen budu přisypávat hlínu
foto1 : celá se mi na fotku ani nevejde
foto2 : tahle kytka má asi 20 vrcholí a kdybych chtěl pořítat větve tak bych se nedopočítal
foto3 : list z mobilem
foto4 : stonek už je skoro stejně velkej jako mobil
foto5 : ta nejmenší :-)(holland hope nebo purple 1)
Tak konečně sem byl na jednom s polí budeme mu řikal pole 1.Je to mírnej svah orientovanej na jihozápad je to celkem velká plocha 100m na 50m plac kterej je zarostlej kopřivama trním a takovýma 2m keřema s červenýma kuličkama(nevim co to je), je to cca 2-3km od nejbližší vesnice,příští rok pokuď to dobře dopadne dam jich sem víc,svítí tam docela dost
je tam 4x P1,2x HH a 1x FD bohuzel uz nevim na 100% ktera to je
Foto 1 : asi nejlepší kytka na tomhle poli 1m keříček holland hope
Foto 2 : ještě jednou
Foto 3 : to by měla být asi ta frisan dew
Foto 4: purple 1
Foto 5: purple 1(2) asi nejmenší
Foto 1: Holland hope(2), docela dobře se větví protože když sem jí sázel nechtíc sem ji ušmyk ryčem 5cm vršek ale jede si vesele dál
Foto 2:purple 1 (3)
Foto 3:purple 1(4) snad zní něco bude
Foto 4:kamošův noname
Foto 5:kamošův noname
malý update
No tak už je suchý první Fruit bylo naněm krasných 31g což sem ani nečekal,chuť je opravdu taková ovocná a zhulenost více než dobrá :-),už visý další 3 Fruity a 3 ještě nechávám přesto že plíseň se objevila už uplně na všech,foto dám jindy až budu mít foťák