Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jak svítit
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Jak svítit Příspěvek č. 1

Zajimalo by mne jak mam na kitky svitit jak jsou jeste hodne male. Vyrostle ze seminek.

vriter@cz

Old Post 01-02-2003 v 16:29 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Idea
Moderátor

Karma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Mno..myslim,že by si měl trochu blíže specifikovat tvůj problém..
Jak jako myslíš svítit ? Skus se trochu rozepsat ,jako jestli mýslíš světelnou periodu nebo z jaký výšky,čim na ně svítíš,jak jsou kiti starý atp..
protože takhle Ti asi nikdo neporadí..

-== Skunk ==- 2x70W
-== Masterkush ==- 2X50W
-== balkon 2002 ==-
-== holky za oknem - nebula budha ==-
-== OuTd00R 2002 ==-
-== PoweR PlanT~250W ==-

Old Post 01-02-2003 v 16:49 PM
Idea je offline   Profil uživatele Idea   Find more posts by Idea   Foto galerie člena Idea   Click here to Send Idea a Private Message   Add Idea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Idea Příspěvek č. 3

No vis ja mam 5cmm rostliny a nevim kolik hodin denne mam na ne svitit tak aby se mi dobre
rozlistili. Mam 80w sporivku. Takova domaci mini pestirna. Nemam skrin.

vriter@cz

Old Post 03-02-2003 v 17:12 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vsvadlenka
Stálý Člen

Karma uživatele vsvadlenka - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

24h deně - furt, po 3 až 4 týdnech 12/12.

Old Post 03-02-2003 v 19:05 PM
vsvadlenka je offline   Profil uživatele vsvadlenka   Find more posts by vsvadlenka   Foto galerie člena vsvadlenka   Click here to Send vsvadlenka a Private Message   Add vsvadlenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seli
Stálý Člen

Karma uživatele seli - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

no stim svicenim 24h bych to neprehaněl, kytka i v prirode taky spi. Svitil bych normalně 18h. Jo a nekdo psal ze ma 80W usporku to je wataz jedne usporky? To bych chtel videt. Mam dojem ze se vyrabi maximalně 25W ne? jestli se pletu tak mě nekdo opravte.

Old Post 03-02-2003 v 20:38 PM
seli je offline   Profil uživatele seli   Find more posts by seli   Foto galerie člena seli   Click here to Send seli a Private Message   Add seli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

seli Příspěvek č. 6

No mam to napsane na te zarovce. Nevim nevyznam se v tom.

vriter@cz

Old Post 04-02-2003 v 19:58 PM
vsvadlenka
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Taky mam dojem, že 24W je maximum.
V usporkach je jedna bezva finta - v patici je totiž měnič, který 50Hz změní na vyšší frekvenci (přesně nevím kolik, možná 10 - 20KHz) A jelikož velikost tlumivky je nepřímo úměrná kmitočtu, může být v patici úplně mrňavé tlumivka - mimo to zářivka nebliká a nevrčí.
Takže takový měnič by šlapal i pro normální zářivky, škoda že to někdo nevyrábí - aspoň já o tom nevím.

Old Post 09-02-2003 v 17:14 PM
vsvadlenka je offline   Profil uživatele vsvadlenka   Find more posts by vsvadlenka   Foto galerie člena vsvadlenka   Click here to Send vsvadlenka a Private Message   Add vsvadlenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wes
Host

Nápad Osvětlení Příspěvek č. 8

To: vsvadlenka

no, ja s pěstěním teprve začínám, ale mi říkaly, že mám první 2-3 měsíce svítit 18 hod/den a pak to stánhout teprve na 12.

Old Post 09-02-2003 v 18:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vsvadlenka
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Já taky začínám.
Přečet jsem kde co. Těch 18/6 je jedna možnost, jiný extrém je 24/0 3 týdny a pak přepnout na 12/12. To jsem zkusil a funguje to taky. Po 6 týdnech mají 70 cm.
Bude záležet na spoustě věcí, asi to chce experimentovat.

Old Post 10-02-2003 v 20:41 PM
vsvadlenka
Stálý Člen

rbohous Příspěvek č. 10

Neodrovnal jsem je, ale vypadá to, že jsou všechny 4 hermouši.
Ale to spíš tím, že jsem je první 2 týdny trápil v 0,5l květináčích a tak přelíval, že z toho zežloutly. Inu, chybama se člověk učí. Teď jsou nádherný.

Old Post 13-02-2003 v 19:24 PM
vriter@cz
Stálý Člen

:)) Příspěvek č. 11

Pekne kyti jen tak dal.

vriter@cz

Old Post 14-02-2003 v 18:13 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-09-2018 - jaké světlo zvolit - 11 odpovědí
24-10-2011 - Jaky svetlo ? - 5 odpovědí
04-05-2005 - Jak svítit s UV - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás