Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-DarkStreet 100*100*200 cm
-600 W Osram Plantastar HPS na růst i květ (20% podíl modrého světla)
-stínidlo Hobby rozměry 40 x 50 cm
-Ventilátor VK 125 – 365m3/h (celkem hlučný i po zaizolování - viz. foto)
-Carbon filter Prima Klima
-na ofuk celkem silný domácí větrák se dvěmi rychlosti + 1x klipsňák
-ultrazvukový zvlhčovač
-diamantová fólie
-mobilní klimatizace
-květníky 9x 11l
-hllínu 2x 50l Plagron Grow-mix
-hnojiva Plagron Top Gow Box - viz. foto
-9x feminizovaná semínka BigBud XXL
-ultrazvukový zvlhčovač
-diamantová fólie
-mobilní klimatizace
Pekny setik, akorat jak vidim ten casovac, tak ja bych doporucil spis digitalni(je to cca o 50 Kc vic). Melsjem 2 mechanicke a postupne se mi oba posrali. To neni az takova skoda v porovneni s tim, ze v kvetu kvuli tomu svitily vybojky 4 dny nonstop, coz zpusobilo na kyti nehezke veci(vsehny kompaktni palky se roztahly a proste spatne).
Jinak jeste jedno doporuceni - prijde mi lepsi rizek nez seminko, kratsi doba rustu a matkari tem klonum stejne vetsinou poskytnou lepsi podminky nez ty, takze jsou pak i silnejsi.
K řízkům bohužel nemám přístup, nikoho s matkárnou neznám.
K těm analogovým hodinám, jak nastavim kdy to má sepnout a kdy zase vypnout? Asi jsem vyhodil návod, nemůžu ho nikde najít.
kdyz to chces spustene, tak das ty koliky po krajich dolu jedoduche. radsi to odzkousej ale nedokazu si predstavit ze to bdue fungovat jinak =) a nastavit ca sůravny cas
EDIT: Pokud chces jet od 7:00 do 19:00, tak proste mezi těmito hodinami co máš na těch hodinách sepneš kolíky, samo že nesmíš zapomenout seřídit čas aby seděl s tou šipkou není to vlbec těžké, na to nepotřebuješ návod ani O_o
Původní příspěvek od Muminex kdyz to chces spustene, tak das ty koliky po krajich dolu jedoduche. radsi to odzkousej ale nedokazu si predstavit ze to bdue fungovat jinak =) a nastavit ca sůravny cas
Já potřebuju, jak se nastavuje čas sepnutí (rozsvícení) a vypnutí (zhasnutí).
však ti to říká..nastav si at ti ta sipka ukazuje na cas kolik je zrovna hodin.. a pak mas po boku takovy cerny kostecky nb co to je a kdyz ju zamacknes dolu tak v tu dobu ti to bude svitit...pak se jeste nastavuje zboku takovej cudlik bud aby to jelo porad nb aby to jelo na ty intervali ktery sis nastavil... chapes?:d
Původní příspěvek od Vo1um3 však ti to říká..nastav si at ti ta sipka ukazuje na cas kolik je zrovna hodin.. a pak mas po boku takovy cerny kostecky nb co to je a kdyz ju zamacknes dolu tak v tu dobu ti to bude svitit...pak se jeste nastavuje zboku takovej cudlik bud aby to jelo porad nb aby to jelo na ty intervali ktery sis nastavil... chapes?:d
nevim, jaky mate problem s digitalnima spinackama, jsou jednoznacne lepsi..mechanicky pouzivat tak na ofuky a pristroje s malym odberem elektriky(odpalil jsem jich uz X a nemaji dlouhou zivotnost na vetsich proudech)..pri velkych proudech se mechanicke pritavuji a byla tady zminka o stykaci - nevim kolik takova vec stoji a jak slozita je instalace, ale digitaly jsou o 70 korun drazsi a je to bez prace a znalosti. Hodne malo se stava, ze by se vysraly a kdyz vypadne proud, maji vnitrni baterku a jeste nejakou dobu funguji (jak dlouho zmereny nemam, ale myslim, ze par hodin to bude)
Takze na vybojku doporucuju urcite digitaly a nebudu sam..
kdyz se to tu resi ja sem si objednla analogovej spinac vzivote sem ho v ruce nemel,a nedaly mi tam ani cz navod... pouze nemeckej a nemecky fakt neumim a vubec sem nepochopil jak nastavim aby mi to svitilo od 6 do pulnoci.
Původní příspěvek od Muminex kdyz to chces spustene, tak das ty koliky po krajich dolu jedoduche. radsi to odzkousej ale nedokazu si predstavit ze to bdue fungovat jinak =) a nastavit ca sůravny cas
EDIT: Pokud chces jet od 7:00 do 19:00, tak proste mezi těmito hodinami co máš na těch hodinách sepneš kolíky, samo že nesmíš zapomenout seřídit čas aby seděl s tou šipkou není to vlbec těžké, na to nepotřebuješ návod ani O_o
Těch kolíků jsem si totiž ze začátku vůbec nevšim, proto mi nelezlo do hlavy, jak nastavit čas.
Myslím,že pokud má 600w lampu tak stykač je docela potřeba :-) Už jen pro jistotu. http://www.growshop.cz/katalog/sezn...iny-a-rozvadece Tohle se dá koupit nebo vyrobit to je levnější.Každopádně co mi bylo řečeno tak bez stykače tak 250w,ale třeba se mílím :-) Držím palec a ať to roste :-)