Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady k tomu videjko. Nevím ale kdo by sit ohle objednal. Každý by si to udělal jinde než v přívěsu a tahal to za autem, nebo měl to za barákem, není sklep lepší ? Ale každého jeho věc, mi se to nějak nezdá.
Edit: Navíc si za Mega a půl dokážu představit něco rozhodně lepšího dokonce i méně nápadnějšího.
videl sem neco podobnyho, kde chlapici zakopali 20vagonu pod zem a v tom pestovali. V pripade zajmu dohledam(byl to dokument, dokonce tam byl i nahled do toho vagonu, bohuzel kurvy fizlacky to nasly a totalne znicily, vsechny draty prestrihany atp.)
podle mě je to do Čech absolutně nepoužitelný..navíc k tomu potřebuješ americkej tahač a to je tak + - 5 mega....(to si radši koupim 2 vagony jak říkal Lori a zakopu je na zahradě,vyjde mě to na polovinu a budu mít víc místa)....
Původní příspěvek od Lori videl sem neco podobnyho, kde chlapici zakopali 20vagonu pod zem a v tom pestovali. V pripade zajmu dohledam(byl to dokument, dokonce tam byl i nahled do toho vagonu, bohuzel kurvy fizlacky to nasly a totalne znicily, vsechny draty prestrihany atp.)