Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevim co do boxu planujes za wattaž, ale rozhodne bych zapremyslel nad zmensenim stinidla (prip. poridit hobika s odtahem). Mel jsem v boxu s nurturelite "usporkama" a-wing a kuli minimalnimu prostoru kolem nej se strasne spatne u kytek regulavala teplota. Prasacky rozmery wingu halt nedovolovaly efektivne odvadet ohratej vzduch od svetla - navic se i spatne umistoval ofuk.
Kor tedka pres leto by ti to mohlo detal zbytecny problemy
Asoc
Vybodni se na celé stínítko a prdni to tam vertikálně, ještě když máš jen úsporku, tak využiješ její maximální potenciál a nebudeš vůbec muset řešit vysokou teplotu..
Původní příspěvek od NORM Vybodni se na celé stínítko a prdni to tam vertikálně, ještě když máš jen úsporku, tak využiješ její maximální potenciál a nebudeš vůbec muset řešit vysokou teplotu..
tak, tak, jestli mas pudorys boxu do ctverce, tak se vyplati jet vertikal vice, nez horizontalne umistena usporka ...
No vypada to trochu skrome nemyslis?
Ty rizky, ci co je to za mrzacky prikry aspon sackem, nez ti uplne chcipnou.
Navic tam budes mit sileny vyskovy rozdily. Jedna velka ze seminka, tri prichciply "rezy" a dole ti taky cosi klici.
No právě tam maj bejt 4 ty květináče ale nějak se mě nechcou chitit ty řízky nevím jak to mám udělat aby nechcipali nechával sem je 12hodin ve stimulaxu II a pak je prosadil do půdy na řízky a stejně nějak kapou .
Když to máš takhle pěkně připravený, nebylo by lepší koupit 4 pořádný řízky aby jsi pak neměl jak píše Seky, takový rozdíly? To už takoá investice nebude, a bude to asi lepší než takhle. Tyhle zkus dát na balkon/parapet
Rizky potrebuji ke koreneni vysokou vzdusnou vlhkost, pac nemaji korinky a vodu absorbuji jen pomoci listu. To bude podle me hlavni pricina problemu.
Ja sam nejsem v rizkovani zadnej odbornik, ale staci spravne seriznout spodni cast stonku, namocit do stimulatoru, zasadit do hliny a zavrit do parniku. Je vsak pravda ze v hline koreni delsi dobu. Takto pripraveny rizky mi ani nepovadly a priblizne za dva az tri tydny byly krasne zakoreneny a pripraveny k presazeni.